çedene papatya yüreğim Kayıtlı Üye 19 Kasım 2006 1.749 16 683 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #1 hastane hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar? gidenler ya da buradaki:uhm: drlar hakkında bılgısı olanlar beni bilgilendirebılırler mi?
hastane hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar? gidenler ya da buradaki:uhm: drlar hakkında bılgısı olanlar beni bilgilendirebılırler mi?
çedene papatya yüreğim Kayıtlı Üye 19 Kasım 2006 1.749 16 683 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #2 bilen yok sanırım.. yarın ya umut yada dragos şifa arasında secim yapacam.. hangi hastane ve hangi kadın doğum uzmanı
bilen yok sanırım.. yarın ya umut yada dragos şifa arasında secim yapacam.. hangi hastane ve hangi kadın doğum uzmanı
karabiberim Kızlarının annesi Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 594 16 643 41 İstanbul 21 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #3 çedene .!.: hastane hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar? gidenler ya da buradaki:uhm: drlar hakkında bılgısı olanlar beni bilgilendirebılırler mi? Genişletmek için tıkla... canım ben umuta gidiyorum drum şeyma hanım gayet memnunum şu ana kadar güler yüzlü ve insanı dinliyor birsen hanımın başı çok kalabalık seyma hanım ayrıca semadan geldi by
çedene .!.: hastane hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar? gidenler ya da buradaki:uhm: drlar hakkında bılgısı olanlar beni bilgilendirebılırler mi? Genişletmek için tıkla... canım ben umuta gidiyorum drum şeyma hanım gayet memnunum şu ana kadar güler yüzlü ve insanı dinliyor birsen hanımın başı çok kalabalık seyma hanım ayrıca semadan geldi by
T tatliceren Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2011 37 1 36 İstanbul 3 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #4 bende kartal umut hastanesine gidiyorum dr fatih beye 5 aylık hamileyim gayet memnunum cok ılgıleniyor dogumu da orda yapmayı planlıorum sezeryan olucak ılk kızımda zsezeryan olmuştu bakalım herseyın hayırlısı hep dua edıyorum saglıklı sıhhatlı oglumla hastaneden cıkarız diyee inşallah bende dogumda memnun kalırım d ıye düşnüyorumm
bende kartal umut hastanesine gidiyorum dr fatih beye 5 aylık hamileyim gayet memnunum cok ılgıleniyor dogumu da orda yapmayı planlıorum sezeryan olucak ılk kızımda zsezeryan olmuştu bakalım herseyın hayırlısı hep dua edıyorum saglıklı sıhhatlı oglumla hastaneden cıkarız diyee inşallah bende dogumda memnun kalırım d ıye düşnüyorumm