• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal Umut Hastanesinde doum

aslidirek

Duruşkom benim
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
215
0
96
İstanbul
Arkadaşlar ben kartal daki umut hastanesi gidiyorum doğumu orda yapçam nasipse,Orda doğum yapan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
Doktorları kimdi? memnun kaldılar mı vs?

evet canım ben orada yaptım..gulsum kuyucuda...çokta memnundum...bırde baska bayan doktor vardı..onun hastalarıda çok..kapısının onu kuyruk ...
ama çok memnun kaldım kızlar...normal dogum yaptım...ama aynı hastahanede arkadaslarımdanda dogum yapanlar oldu...sezeryan oldular..onlarda memnundu...

merhaba bende gecensene temmuzda dogum yaptım drum birsen hanımdı cok memnunum sezeryanla dogumyaptım..bidaha hamile olsam yine aynı dr a giderim..gercekten cok ilgileniyor dr

Canım benim yengem Umut hastanesi SSK'ya geçmeden evvel orda doğum yaptı o zamanlar ilgileri daha iyiydi eski halini bildiğim için şimdi bğenmiyorum.

Doktorun kim senin?

Ben ilk hamile olduğu öğrendiğimde Birsen hanıma gittim sağolsun dış gebelik teşhisi koydu iki muayenemdede ilaçla düşürürüz dedi iyiki onu dinlememişimde başka doktora gitmişim şimdi onun yüzünden bebeğim karnımda olmayacaktı..

Zaten Birsen hanımın o kadar çok hastası varki odada senden başka 3 kişi daha oluyor kabalıkdan derdini anlatamıyorsun doktora hastası çok olduğu için bazen doğumların hepsinede giremiyor ama gülsüm hanımdan hiç şikayet almadım

bende birsen hanıma baska bi hastalık için gitmişti cok kalabalıktı aynen cabuk ilgilenmedi sanki memnun kalmadım ama cok iyi diyolar.diğer seyma ve gülsüm hanımıda iyi diyolar bilgi veriri misiniz lütfen....

ya arkadaşlar bende umut hastanesinde gebelik için gitmek istiyorum ama hangi dokor iyi bilmiyorum eğer birsen hanım kalabalıksa çok ümmü gülsüm hanımı mı seçsem acaba.. çünkü bir hastane seçip sürekli oraya gitmek istiyorum...

ya arkadaşlar bende umut hastanesinde gebelik için gitmek istiyorum ama hangi dokor iyi bilmiyorum eğer birsen hanım kalabalıksa çok ümmü gülsüm hanımı mı seçsem acaba.. çünkü bir hastane seçip sürekli oraya gitmek istiyorum...

Neden umut hastanesini istiyorsun canım

ben umut hastanesinde şeyma hanıma gidiyorum şimdiye kadar çok iyi ilgilendi çalıştığım için haftasonları gidiyorum çokta kalabalık değil.sorunsuz bir hamilelik geçiridm şimdiye kadar o yüzden doktorrunda yapabileceği bişey yoktu nasılsın diyordu iyiyim diyordum ultrasonda bakıyordu muayene bitiyordu . fisfisfis

ben de şuanda şeyma hn gidiyorum.benim de sorunsuz bir hamileliğim olduğu için dediğin gibi
nasılsın diyip ultrasonda bakıp gönderiyordu beni fazla bişey söylemiyordu
ama insan genelde çok şey duymak istiyor ya ondanmıdır nedir pek memnun değilim
birsen hn tam tersi arkadaş gibi ve herşeyi 5 dk sığdırabliyor.ama genelde sezeryanla doğum yaptığını duyduğum için birsen hn devam etmedim.arkadaşımın tavsiyesiyle şeymaya devam ediyorum
ama çok da memnun değilim
benim tek isteğim sağlıklı normal bir doğum yapmak
kasım ayında nasipse doğumum var ama hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim

Ben de Şeyma Hanıma arkadaş tavsiyesi ile ilk defa geçen hafta gittim.Fena değil ama tam elektrik alabildiğimi söyleyemem.2 hafta sonra tekrar gidecem ondan sonra kararamı vereceğim artık.

ilgi ve tatlı dillilik konusunda birsen hn çok iyi ama
çok kalabalık ve hep sezaryanla doğum yaptığı için ben istemedim
insan bu dönemde ilgiyi o kadar çok arıyor ki işte ben de şeyma hn. bunu hiç göremedim
yoğun bakım ünitesi iyi olduğunu duyduğum için buraya devam ediyorum
istenilen tahlilleri de hiç umut hst yaptırmadım.tahlillerden çok para istiyorlar
ssk varsa tahlilleri mutlaka devlet hastanelerinde yaptırın sonucu sadece doktora gösterebilirsiniz

Bende 9 aydır umut hastanesine gidiyorum Gülsüm hanıma ve çok memnunum.Güler yüzlü ve ilgili.Doğumumu da Allah izin verirse onda yapacağım.Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.
4 aylıkken doktorum izindeydi ve o ay birsen hanıma muayene oldum.Aynen arkadaşların söylediği gibi birsen hanım ilgili fakat içeri giren çıkan belli değil.İlgisinden dolayı birsen hanıma gitmeyi düşünmüştüm hatta ama sonra aşırı kalabalıktan sonra fikrimi değiştirmişim iikide değiştirmişim Gülsüm hanımı seviyorum çok hanım efendi.Umarım doğumda da bir problem yaşamayız.
DOĞUM YAPACAK HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

umut hastanesi bana çok yakın olduğu halde gideceğim en son hastane olur herhalde. orda doğum yapan arkadaşlarım var hiçbirisi memnun değil. hasta bakıcıları azarlamışlar resmen. devlet hastanesinden farkı yokmuş. hem personeli hemde doktorların hiçbirisi hakkında iyi bişey duymadım. bi komşuma tavsiye edebileceği hastane sorduğumda umuta gitme sakın dedi sadece. ben oray adahiliye doktoruna gitmiştim. aynı gün bir saat önce başka hastanede tiroid için tahlil yaptırdım sonuçları geç çıkacağı için ve benimde aciliyetim olduğundan umuta gidip orda yaptırdım aynı gün alabilmek için sounçları. orda sonuçları normal çıktı. dah asonra diğer hastanedeki sonuçları aldım. ordaki yüksek çıkmıştı. 20 gün öncede kadın doğum doktorumun yaptırdığı tahlilde yüksek çıktığı için umut hast.deki tahliller yanlış olduğuna karar kıldım. iyiki sadece oraya gitmemişim. şimdi ilaç kullanıyorum.tiroidin bebek için çok büyük önemi var. artık o hastanenin yanından bile geçmem..

bana yakın ama ben ordaki gülsüm hanıma gittim hiç memnun kalmadım o bir doktor olamaz bence amiyosentez bebeğin sakat dedi direk dünyam başıma yıkıldı ve ben ondaki her tahlili herşeyi tırtıp attım yenibir doktora başladım bebeğimde hiç sorun yoktu şimdi dünya tatlısı bir kızım var ve boşyere çok kötü günler geçirdim ALLAH KİMSEYE YAŞATMSIN ... ASLA UMUT HASTANESİNE GİTMEYİN ARKADAŞLAR..

Akadaşlar umut hastanesine gidecek olanlar varsa kesinlikle şeyma hanımı öneririm.9 ay boyunca ona gittik ve hiç bir şikayetimiz olmadı ondan yana.normal doğumu destekleyen bir doktor ve normal yapma şansı varsa sezaryenin lafını bile etmiyor.dediklerini harfi harfine uygularsanız doğum da şıp die bitiyor.tabi herkes de aynı olacak değil ama ben tavsiye ediyorum,çapa mezunu ve işini gerçekten severek yapıyor!

benim ilk hamilleiğim istanbula geleli 5 ay oldu maalesef.hayat aşırı zor burda neyse.kartal umut hastanesine ümmügülsüm hanıma gittim.çok kalabalık toplam 5-7 dk ilgilendi.sonuçları getirmek için gittiğimde 2 dk sürdü.çok kalabalık.kan uyuşmazlığı var bizde.sonuç negatif çıktı.sorun varmı diyorum daha belli değil diyor.hiçbir açıklama yok.hiç memnun değilim.maltepede oturuyorum.hangı doktoru oneririsiniz.

ben dragos gülen tıp merkezinde dr cenk demir i şiddetle öneririm
hem doktor olarak hem insan olarak mükemmel birisi

gülen tıp merkezinde özkan sakin'e bir kaç kere muayene oldum çok sakin a'dan z'ye herseyi anlattı çok memnun kaldım ama doğum olmadığı için umut hastanesinde şeyma hanıma gidiyorum çok çok memnunum=):46:

Hanimlar umut hastanesinde Birsen hanimin yaninda bebek sahibi olmak için tedavi gören var mi ? İkinci kez gittim bugün hic ilgilenmedi derdimi bile anlatamadim kafamda soru işaretleri kaldi sizce tam anlamıyla guvenebilir miyim ?:26: :26: :26:

Son düzenleme:
Back
X