• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal Umut Hastanesinde doum

Hanimlar umut hastanesinde Birsen hanimin yaninda bebek sahibi olmak için tedavi gören var mi ? İkinci kez gittim bugün hic ilgilenmedi derdimi bile anlatamadim kafamda soru işaretleri kaldi sizce tam anlamıyla guvenebilir miyim ?:26: :26: :26:

yani canım bence daha donanımlı bi hastaneye git.Umut yetersiz gibi geliyor bana

kızlar ben şeyma hanıma gidiyordum.
kapısının önü hasta dolu.ben oraya 40 tl ödüyorum.yeminle yavuz selim devlet hastanesinde böyle sıra beklemiyorum.orda beklerken bunalıyosun.
Birde içeri girince şeyma hanım çok hızlı hareket edip ben içerde usgden kalkarkene başka hastayı alıyor.Anlatmıyor.Benim özele gitme tercihim özel ilgi,güler yüz,zaman kazanımı ve iyi teşhis.Bunları şeyma hanım karşılayamadı bir dahada gitmem.uzak ama napiyim sema yada emseye gidicem

yani canım bence daha donanımlı bi hastaneye git.Umut yetersiz gibi geliyor bana
Bana da çok ama çokyetersiz geldi canim.. İlk ggittiğimde yine iyi ilgilenmişti. Ama ikincde bendaha muayene dasindayken birini daha aldi bi tane de içerde bejletiyodu öyle sinir oldum ki derdimi bile anlatamadim öylece gönderdi beni...
kızlar ben şeyma hanıma gidiyordum.
kapısının önü hasta dolu.ben oraya 40 tl ödüyorum.yeminle yavuz selim devlet hastanesinde böyle sıra beklemiyorum.orda beklerken bunalıyosun.
Birde içeri girince şeyma hanım çok hızlı hareket edip ben içerde usgden kalkarkene başka hastayı alıyor.Anlatmıyor.Benim özele gitme tercihim özel ilgi,güler yüz,zaman kazanımı ve iyi teşhis.Bunları şeyma hanım karşılayamadı bir dahada gitmem.uzak ama napiyim sema yada emseye gidicem
Ever canim birsen hanimda aynisi yapiyor hiçbir şekilde memnun kalmadim.. Hakkiyla islerini yapamiyorlar kesinlikle. ...

Kizlar umut hastanesinde dogum
Ne kadar ben umuta gidiyorum nilufer hanima da bilgimde yok ilk defa gidiyorum dogum
fiyatlarini ogrenmek istiyorum

Ben de nilufer hanima gidiyorum ama bu ay degistirmeye karar verdim, hic memnun kalmadim ya uykulu ya asabi oluyo ilgiside yetersiz. Normal dogum 950 sezeryanda 1000 liraydi sanirim. Pendikte oturuyorum doktor tavsiyesi olan varmi, arastirdigim kadariyla kosuyolu medipol seval hanim yada leyla hanim var ama orasida uzak yani acil gitmem gerekirse nasil giderim bilemedim. Pendik bolge veya pendik sifa nasil tecrubesi olan varmi

kizlar kuzenim orda dogum yapti gecen sene.gülsüm hanimdi doktoru.cok memnundu.

kızlar umutta dogum sonrası oda kapı susleme vs. varmı yoksa ekstra ucret odemek mı gerekıyor

Merhba arkadaşlar bende bir çok doktor arayışından sonra 3.ayımda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Şeyma hanıma gittim. İlk gittiğimde içime sinmeden ayrılmıştım doktorun yanından.Hem çok kalabalık hem de çok candan gelmemişti.Fakat doktor doktor gezmekten bıktığım için Şeyma hanıma devam etmeye karar verdim.İkinci gidişimde ve daha sonraki gidişlerimde daha ilgili geldi ve o kadar da kalabalık olmadı.Henüz 6. ayımdayım Şeyma hanımla devam etmeyi düşünüyorum.

Merhba arkadaşlar bende bir çok doktor arayışından sonra 3.ayımda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Şeyma hanıma gittim. İlk gittiğimde içime sinmeden ayrılmıştım doktorun yanından.Hem çok kalabalık hem de çok candan gelmemişti.Fakat doktor doktor gezmekten bıktığım için Şeyma hanıma devam etmeye karar verdim.İkinci gidişimde ve daha sonraki gidişlerimde daha ilgili geldi ve o kadar da kalabalık olmadı.Henüz 6. ayımdayım Şeyma hanımla devam etmeyi düşünüyorum.
18 NISANDA SEYMA HANIM ILE NORMAL DOGUM YAPTIM. COK MEMNUN KALDIM.DEVAM ETMEMNI TAVSIYE EDERIM

kartal umut hastanesinde birsen hanıma gidiyordum kantinde bir kadınla tanıştım oda hamıleydı ılk hamılelıgı ikizmiş ve hamılelıkte tansiyonu yükselmiş bebeklerden biri ölmüş bir sürü hastane dolaşmış devlet yada özel kimse riski göze almamış. birsen diğer bebeği kurtarırım ama zor demiş kadın da kabul etmiş. kasıklarına bir poşet buz bastırıp narkozsuz kesmiş tam bebeği alacakken hafiften sersemletmişler kadını tam narkoz vermemısler ve sağ olan ikizlerden birini kurtarmış ve ne caseretse tekrar hamıleydı kadın:) bırsenın cesaretı etkıledı benı cunku aşırı yogun ıcerdekı hastanın işi bitmeden otekı hastayı hazırlıyorlar mızmızlanıyordum fakat acil anlarda soğuk kanlı olması benı etkıledı sezeryan dogumumu onda yaptım. sezeryan yerı gayet ıyı sonrasında agrımda olmadı ben memnun kaldım fakat artık o hastanede degılmıs

Back
X