Kartal Umut Hastanesinde ikili test yaptiran var mi ?

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
Merhaba hanimlar onumuzdeki hafta ikili test yaptirmam gerekiyor umut hastanesi telefonda fiyat vermiyor bilgisi olan var mi acaba ? Ya da maltepe kartal bolgesinde baska hastane de olabilir fiyat bilgisi olan var mi?

E5 üstünde delta hospital var mavi evlerden sonra.tıp merkezlerinde daha uygun olabbilir belki maltepe tıp merkezini önönerebilirim.maltepede gene bölge hastanesi var.fiyat konusında bilgim yok ama merak ediyrm bnde.

E5 üstünde delta hospital var mavi evlerden sonra.tıp merkezlepahaliymis daha uygun olabbilir belki maltepe tıp merkezini önönerebilirim.maltepede gene bölge hastanesi var.fiyat konusında bilgim yok ama merak ediyrm bnde.
Cevabin icin cok tesekkurler canin istanbul tip merkezinde 165tl mis sasirdim orada bile oyleyse digerleri daha pahalidir her ihtimale karsi devlet hast.dende randevu aldim ama uygun bir yer bulursam ozelde yaptirmak istiyorum biraz daha arastirayim sana da yazarim

Merhaba hanimlar onumuzdeki hafta ikili test yaptirmam gerekiyor umut hastanesi telefonda fiyat vermiyor bilgisi olan var mi acaba ? Ya da maltepe kartal bolgesinde baska hastane de olabilir fiyat bilgisi olan var mi?
Ben orada yaptırmadım ama fiyat almıştım, 187 TL

Her yerde fiyatlar çok farklı ben özel pendik yüzyıl hastanesinde 96 tl ya yaptırdım eşimin kuzeni bi tıp merkezinde 20 tl ya yaptırmış çok şaşırmıştım. :KK64:

X