Kartalda oturup Gebze de çalışmak

WOLFROG gosbda da çok başvuruda bulundum ama malesef olumlu dönüş alamadım hatta şu bir firmadanda sonuç beklemekteyim ama pek olumlu döneceklerini de sanmıyorum yakında araç almayı planlıyorum benim için öyle çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum :)

Hepinize çok teşekkür ederim bayanlar bencede denemekden zarar gelmez bakalım hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim hepinize :))

Firmayı merak ettim ya?
Amaç para kazanmaksa bence gidilir. Şahsen ben kendime eziyeti sevdiğimden giderdim yani

Araç olunca tamam ek masraf oluyor ama yol problemi olmuyor. Eğer dizel ve az yakan bir araba bulursan da minibüsten daha ucuza maloluyor. Tavsiye ederim.

istanbul için çok uzak bir mesafe değil. deneyebilirsiniz bence de.
2 sene kartal-bayrampaşa arası gidip geldiğim için bana göre yakın bile

Kartal'dan Gebze'ye calismaya giden cook var. Sadece benim cevremde bile bir suru hatirlayabiliyorum. Yapilmayacak bir sey degil yani.

evim üsküdarda iş yerm kartalda :) sabah 7 buçukta evdeb çıkıyorum akşam 8 buçuk 9 gibi evde oluyorum..1 senelik evliyim eve gidip yemek evi işi filanda yapıyorum ayrıca haftanın tek günü izinliyim...
3 senedir aynı yerdeyim evlendikten sonrada iş degıstırmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…