Kartalda oturup Gebze de çalışmak

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Kızlar merhaba, ben 8 aydır işsizim ve şu an gebzede bir iş buldum iki vesait gidip gelmem gerekiyor daha öncede gebzede çalıştım fakat servisim vardı bu yeni bulduğum iş sabah 8 akşam beş buçuk çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım işe de ihtiyacım var yakın cevrede bulamadım :/

sizin için zor olur.
özellikle kış aylarında hava erken kararıyor malum, sabah da öyle karanlık oluyor, biraz tırsabilir insan.
Malum Gebze pek güvenli bir ilçe sayılmaz :(

ama 8 aydır işsizseniz deneyebilirsiniz. Olmazsa ayrılırsınız.

İşsizlikle geçen süreç çok zor. İnsanı çok bunaltıyor. 8 ay az bir zaman değil.

Taşınma imkanınız varsa Gebze'ye taşının. Yoksa da bir deneyin derim, bu süreçte iş arayışınız devam eder.

Son düzenleme:
The Black The Black taşınma imkanım yok ailemle yaşıyorum iki vesait dedim ama bi tanesine binmesemde olur ben yol uzamasın diye kullanayım dedim iknci vesaite ise ilk durağında binip son duragında ineceğim ve iş yeri hemen duragın bir arka caddesinde çok uzak olsa durağa zaten tercih etmezdim ama bilemedim firma özellikle yakın cevre istiyor ben ısrar ediyorum ben gider gelirim sorun değil diye bu sebeple başlayıp sonra ben yapamadım demek de istemiyorum ama bilemedim açıkcası iyi bi düşünmem gerekecek sizlerdende fikir almak istedim bu süreçte :)

Alys Alys geçen sizinle konuşmuştuk değil mi tesadüfe bakın ki bu buldğum iş eski işyerimin çok yakınında :KK70: bu da biraz beni etkilemedi değil :KK70:

aa evet hatırladım.
Nişanlınız da eski şirkette değil mi. O zaman işler değişir.

Belki taşınmayı düşünürsünüz eğer işi beğenirseniz.

Alys Alys evet aynı şirkette o hala bu iş yeri de yakın arada bi tren yolu var sadece evet ailemle değilde biz taşınmayı düşünebiliriz o taraflara ama düğüne bir yılımız var daha bende denemekden zarar gelmez insanlar ne şartlarda gidip geliyor şlerine diye düşünüyorum sizlerede fikir danışayım dedim birazdan firmayı arayacagım tekrar ben gelebilirim hiç sorun değil benialın diye :)))

Alys Alys evet aynı şirkette o hala bu iş yeri de yakın arada bi tren yolu var sadece evet ailemle değilde biz taşınmayı düşünebiliriz o taraflara ama düğüne bir yılımız var daha bende denemekden zarar gelmez insanlar ne şartlarda gidip geliyor şlerine diye düşünüyorum sizlerede fikir danışayım dedim birazdan firmayı arayacagım tekrar ben gelebilirim hiç sorun değil benialın diye :)))

bir yıl uzun bir süre değil.
5 yıldır 1 saatlik yolu gidip geliyorum.
bu sene oğlum da bana eklendi, birlikte kreşe gidiyoruz.
artık ben de iş değiştirmeyi düşünüyorum, daha devam edemicem bu kadar uzun süre yollarda olmaya :)

sizin için zor olacak bunu önceden kabullenirseniz kafaya takmadan ilerlersiniz.
ailenizle yaşamanız bu konuda çok iyi bir avantaj, geç kaldığınızda falan sizi almaya durağa gelebilirler.

Ben her gün Sancaktepe'den Gebze'ye gidiyorum ama kendi aracımla. O bile zor geliyor. Ev bakıyorum Gebze'den.

WOLFROG WOLFROG gebzede nereye gidiyorsunuz ben e 5 üzerideyim iş yeride e 5 e yakın cok uzak değil aslında arac olsa trafiksiz maksimum 20 dakika yol benim için siz yukarda kalıyorsunuz ama

Kızlar merhaba, ben 8 aydır işsizim ve şu an gebzede bir iş buldum iki vesait gidip gelmem gerekiyor daha öncede gebzede çalıştım fakat servisim vardı bu yeni bulduğum iş sabah 8 akşam beş buçuk çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım işe de ihtiyacım var yakın cevrede bulamadım :/

yolu bir kenara bıraktığınızda iş aklınıza yattıysa direkt gidin. kartal gebze arası çok değil. e5 e yakınsanız hyele..
bir de 8 ay işsizliktense bu işe girin baktınız olmuyor iş ararsınız tekrar. çalışırken iş bulmak daha kolay. ik olmasam da o kadar iş görüşmesine katıldım teknik kısım için. alım acil gerekmiyorsa aktif olarak çalışmayan kişi alınmıyor pek. alınacaksa bile çalışmadığı için daha düşük şartlar teklif ediliyor.

WOLFROG WOLFROG gebzede nereye gidiyorsunuz ben e 5 üzerideyim iş yeride e 5 e yakın cok uzak değil aslında arac olsa trafiksiz maksimum 20 dakika yol benim için siz yukarda kalıyorsunuz ama

Gebze Organize Sanayiye gidiyorum ama TEM den gidiyorum, E5 aşağıda kalıyor bana. Aslında aynı güzergahta olsaydık yol arkadaşı olurdunuz bana :KK66: Onca yolu kendi kendime konuşarak gitmem pek hayra alamet değil :KK53:

Başvurduğunuz firmayı merak ettim, özelden yazarsanız belki alternatif bulunabilir.

Bu arada evlenmeden önce de Gebze de oturuyordum, Kartal merkezde çalışmışlığım var. Ama o zaman tren vardı, yol hiç sıkıntı değildi.

Back
X