Kartal'da oturuyorum ve iyi bir kadın-doğum uzmanı arıyorum.

erozalev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
10
0
36
İstanbul
Herkese merhaba,

Yaklaşık 4-5 aydır burada yazılan yazıları okuyorum. Kadın-doğum doktorları hakkında herkesin hem ortak, hem farklı fikirleri var. Açıkçası insan kararsız kalıyor. Ben tecrübeli arkadaşlardan Pendik Bölge Hastanesindeki kadın-doğum uzmanları hakkında bilgi almak istiyorum. Gerçekten sonuna kadar güvendiğiniz ve tavsiye edebileceğiz doktor isimlerini ve alanlarında nasıl olduklarını paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

merhaba. şu an pendik bölgede karar kıldığım için o isimlerle irtibata geçmedim. çünkü yanlış bilmiyorsam tıp merkezlerinde doğum yaptırmıyormuş doktorlar. ayarlayıp hastaneye getirmek gerekiyormuş. bu da bana çok zahmetli geldi açıkçası.

Merhaba,

Ben su anda 32 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri Pendik Bölge Hastanesi'nde Mustafa Özbek'e gidiyorum, çok da memnunum. Doğumu bu hastanede yapmayı düşünmüyorum o yüzden artık kontrollerime doğum yapacağım hastanede devam edeceğim ama Mustafa Bey bu hastanede kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. İlk muayene için Tufan Babayiğit'e gitmiştim, kesinlikle tavsiye etmiyorum, abuk subuk yanlış teşhislerle sinirimizi bozmuştu..

Mojo Bülent Bey şuan randevu alıyor diye biliyorum. Ben de geçen ay ilk defa aramıştım Bülent Bey'i, hakkında çok iyi yorumlar var. randevular dolu diye beni yine Gülen Tıp'tan Dr. Cenk Demir'e yönlendirdiler. 2 kere gittim kontrole. Çok çok memnunum tavsiye ederim.
Bir de ben doktora yalnız gitmek istemiyorum. Eşim de ancak 6 buçuk gibi evde olabiliyor akşamları. O saatten sonra beraber gidiyoruz. Doktorumun çalışma saatlerinin akşam da olması benim açımdan süper.

herkes özeldemi doğum yapıyor bende pendik devlet hastanesinde nilüfer hanıma gidiyorum çok ilgili bir dr. devlet hastanesinde doğum yapan varsa yardımcı olabilirmi lütfen

bende özel dragos hastanesinde Dr Tahir Tosyalı'ya gidiyorum.. hamileliğimin ilk aylarında kanamam oldu, tavsiye üzerine gülen tıp merkezi Bülent beye gittim, kanamam olduğunu söyledik ama beni randevum olmadığı içinalmadı:18: eşim çıldırdı, hemen çıktık ordan ve yan binaya girdik, şans eseri doktorumuzu bulduk..
inanılmaz pozitif, inanılmaz tecrübeli, çok ilgili, aklına gelen her soruyu sorabilirsin, istediğin saatte arayabilirsin.. ben şahsen inanılmaz memnunum, şansın varsa denemeni tavsiye ederim..

Kartal'da dr. Zeynep Gençler mükemmel bir doktor ama daha önemlisi mükemmel bir insan. özel muayenehanesi var ama ücret abartılı değil. oldukça tecrübeli bir doktor ve çok pozitif bir insan. doğumu da özel remedy hospital'da yaptırıyor. hastane de çok iyi. ben hem doktorumdan hem hastaneden çok memnun kaldım. imkanı olan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…