Kartaldaki hastaneeler!! Acil..

zahmiin

gönül yorgunu . . .
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
208
1
16
İstanbul
Kızlar sancaktepede oturuyorum daha önce yakacıkta kadın doğuma gttm ama hiç begenmedm hastaneyi ..doktorum ilgilendide bi gün hamile kalsam raporlarım herkesle karışablr cok sıkış pıkış..
İyi temiz bir hastane istyorum ve iyi bir doktor bayan doktor kadın doğumda iyi püf hastane kartal dışında olmasın ya sultanbeyliyide begenmedm

canım özel hastane mi istiyosun devlet mi ? bende kartaldaayım neredesyse hastanelerin hepsini denedim :D ama hala kararsızım

Ya önceliğim devlet olsun dyorum esime fazla yüklenmemek için ama iyi bir devlet bulamazsam özel olacak cünkü yakacık hastanesinin cok ürkütücü bir yanı var tüm devletler öylese korkuyorum kadın doğum söz konusu olunca gebelk falan önce gebelk sonra özel önerebilirsin tesekkr ederm ayrıca :)

canım bende daha iki gün önce kartal yavuz selim devlet hastanesinin kadın doğumuna kontrole gittim dr çok asabiydi ve cok hızlı davranıyolar sırada çok kişi olduğu için bana oranın doğumhanesinin yakacık kadın doğuma taşındığını söledi oranın durumuda malum ben o yüzden umut aviicennaya karar verdim oda kartalda doğumu orda yapıcam çünkü hastane güzel yeni doğan ünitesi felan var doktora gelince zaten doğumu ebeler eşliğinde yapıosun doktor sonradan geliyo sadece sezeryana doktor baştan giriyor ama tabi maddi durumu iyi olanlar istediği doktoru istediği parayla doğum asokabiliyor başka hastanede de ama ben normal doğum parası vericem o yüzden bence şans meselesi eğer kaderimizde zaten kötü bişey yaşamak varsa bu hangi hastane de olsa bizi bulacak o yüzden doğum için avicennaya gidicem ama arada kontrol için devlete gidiyorum ayrıca ayrıntılı ultrason çektiremedim özelde 160 tl dediler devlette de bir tek zeynep kamilde var anadolu yakasında bende oralara tek gidemem diye gitmedim zTEN gitsem de bi işe yarmaaz çünkü 24 hafta için ta iki ay önceden gün almak gerekmiş işte böyle ama devlette ki doktora kontrollerine gidebilirsin abdulkadir sagkol adı biraz asabi olsada bence işinin ehli bi dr hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyor ayrıca özel muayenehanesi de varmış canım :1:

canım bende daha iki gün önce kartal yavuz selim devlet hastanesinin kadın doğumuna kontrole gittim dr çok asabiydi ve cok hızlı davranıyolar sırada çok kişi olduğu için bana oranın doğumhanesinin yakacık kadın doğuma taşındığını söledi oranın durumuda malum ben o yüzden umut aviicennaya karar verdim oda kartalda doğumu orda yapıcam çünkü hastane güzel yeni doğan ünitesi felan var doktora gelince zaten doğumu ebeler eşliğinde yapıosun doktor sonradan geliyo sadece sezeryana doktor baştan giriyor ama tabi maddi durumu iyi olanlar istediği doktoru istediği parayla doğum asokabiliyor başka hastanede de ama ben normal doğum parası vericem o yüzden bence şans meselesi eğer kaderimizde zaten kötü bişey yaşamak varsa bu hangi hastane de olsa bizi bulacak o yüzden doğum için avicennaya gidicem ama arada kontrol için devlete gidiyorum ayrıca ayrıntılı ultrason çektiremedim özelde 160 tl dediler devlette de bir tek zeynep kamilde var anadolu yakasında bende oralara tek gidemem diye gitmedim zTEN gitsem de bi işe yarmaaz çünkü 24 hafta için ta iki ay önceden gün almak gerekmiş işte böyle ama devlette ki doktora kontrollerine gidebilirsin abdulkadir sagkol adı biraz asabi olsada bence işinin ehli bi dr hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyor ayrıca özel muayenehanesi de varmış canım :1:

canımm bu bahsettiğin hastane avicenna özel mii ? ya aslında bayan doktr isyorumm :( çekinirim ben erkekte :/

ewet cnm avicenna özel ümmügülsüm ve şeyma adlı doktorlar war ıkısıde çok iyi görümcem şeyma hanıma gidiyordu muayene ücreti ssk lı isen 38 tl

ewet cnm ama ümmügülsüm bana sanki daha iyi gibi gelmişti hastane de çok iyi bu arada tam teşekküllü ben beğendim ama bu ay malesef kontrole devlete gitmek zorunda kaldım parasızlıktan dolayı ama en kısa zamanda oraya da gözükmeyi düşünüyorum :)

ewet cnm ama ümmügülsüm bana sanki daha iyi gibi gelmişti hastane de çok iyi bu arada tam teşekküllü ben beğendim ama bu ay malesef kontrole devlete gitmek zorunda kaldım parasızlıktan dolayı ama en kısa zamanda oraya da gözükmeyi düşünüyorum :)

hmm peki çok soru soruyorumda :D normal ve sezaryan doğumlarn fyatı ne blyormusun??

ewwt cnm hastalarıda memnun ondan hiç şikayet duymadım birde doktor şans meselesi zaten doğumda ebeler yanında oluyor çoğu görevi ebeler yapıor Allah kaderimizi güzel getirsin herşey yolunda gider inşAllah :10:

amin inşallah hamilelilk öncesi iyi bir dr ye görnmek istyorum ve devamıda o dr ile gelsin istyorum hadi hayırlısı :) sende sağsalim kucağına alırsn inşallah :):)

Back
X