canım bende daha iki gün önce kartal yavuz selim devlet hastanesinin kadın doğumuna kontrole gittim dr çok asabiydi ve cok hızlı davranıyolar sırada çok kişi olduğu için bana oranın doğumhanesinin yakacık kadın doğuma taşındığını söledi oranın durumuda malum ben o yüzden umut aviicennaya karar verdim oda kartalda doğumu orda yapıcam çünkü hastane güzel yeni doğan ünitesi felan var doktora gelince zaten doğumu ebeler eşliğinde yapıosun doktor sonradan geliyo sadece sezeryana doktor baştan giriyor ama tabi maddi durumu iyi olanlar istediği doktoru istediği parayla doğum asokabiliyor başka hastanede de ama ben normal doğum parası vericem o yüzden bence şans meselesi eğer kaderimizde zaten kötü bişey yaşamak varsa bu hangi hastane de olsa bizi bulacak o yüzden doğum için avicennaya gidicem ama arada kontrol için devlete gidiyorum ayrıca ayrıntılı ultrason çektiremedim özelde 160 tl dediler devlette de bir tek zeynep kamilde var anadolu yakasında bende oralara tek gidemem diye gitmedim zTEN gitsem de bi işe yarmaaz çünkü 24 hafta için ta iki ay önceden gün almak gerekmiş işte böyle ama devlette ki doktora kontrollerine gidebilirsin abdulkadir sagkol adı biraz asabi olsada bence işinin ehli bi dr hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyor ayrıca özel muayenehanesi de varmış canım