- 28 Şubat 2017
- 40
- 17
- 38
- 31
- Konu Sahibi OturanMuhendis
-
Hiç Bankayla görüşmedim, yarın ilk iş arayacağım. Defacto, önemli bir miktarda da alışveriş yapmıştımBankayla görüştünüz mü? Bazen ödeme iptali yapabiliyorlar.
Hangi site?
Çok teşekkürler, üzerinden 3 hafta geçti bir sorun olur muBankayla görüşün ben bu ödemenin hizmetini karşılığını almadım gibi
İptal edebilirsiniz dilekçe ile acele edin ama
Ayrıca o firmaya da mail atın
Kanuni süresinde dönmediğiniz için ilgili mercilere şikayette bulunacağım gibisinden
Hiç Bankayla görüşmedim, yarın ilk iş arayacağım. Defacto, önemli bir miktarda da alışveriş yapmıştım
Merhabalar,
21 Mayısta bilinen bir alışveriş mağazalarının sitesinden alışveriş yaptım ,kartımdan para çekilmesine rağmen sipariş oluşmamış. Defalarca aradım mail attım her defasında geri döneceğiz dediler ama 3 hafta oldu hiçbir aksiyon alamadım
Para iademi geri alabilmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?
Ayni sey hm de basima gelmisti ama cok hizli dönmüştü onlar. Bankanin halledecegini ben pek sanmiyorum. Siz bence defactodan halletmeye calisin.
Şikâyet var.com a yaz bak nasıl ilgileniyorlarMerhabalar,
21 Mayısta bilinen bir alışveriş mağazalarının sitesinden alışveriş yaptım ,kartımdan para çekilmesine rağmen sipariş oluşmamış. Defalarca aradım mail attım her defasında geri döneceğiz dediler ama 3 hafta oldu hiçbir aksiyon alamadım
Para iademi geri alabilmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?
Banka bu konuda birşey yapmaz. Siz ödeme yapıldığını siteye beyan edin. Şikayet var a konu açın. Onlardan derhal yaptığım ödemenin karşılığını ispatlayan sipariş detayımı istiyorum tüketici mahkemesine gidiyorum deyin. O an cevap vermezlerse de gerçekten gidin.Hiç Bankayla görüşmedim, yarın ilk iş arayacağım. Defacto, önemli bir miktarda da alışveriş yapmıştım
Çok teşekkürler, üzerinden 3 hafta geçti bir sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?