Kartımdan Çekilen Para

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
Merhabalar,
21 Mayısta bilinen bir alışveriş mağazalarının sitesinden alışveriş yaptım ,kartımdan para çekilmesine rağmen sipariş oluşmamış. Defalarca aradım mail attım her defasında geri döneceğiz dediler ama 3 hafta oldu hiçbir aksiyon alamadım
Para iademi geri alabilmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?

Bankayla görüşün ben bu ödemenin hizmetini karşılığını almadım gibi
İptal edebilirsiniz dilekçe ile acele edin ama
Ayrıca o firmaya da mail atın
Kanuni süresinde dönmediğiniz için ilgili mercilere şikayette bulunacağım gibisinden

Bankayla görüşün ben bu ödemenin hizmetini karşılığını almadım gibi
İptal edebilirsiniz dilekçe ile acele edin ama
Ayrıca o firmaya da mail atın
Kanuni süresinde dönmediğiniz için ilgili mercilere şikayette bulunacağım gibisinden
Çok teşekkürler, üzerinden 3 hafta geçti bir sorun olur mu

Hiç Bankayla görüşmedim, yarın ilk iş arayacağım. Defacto, önemli bir miktarda da alışveriş yapmıştım

Oldukça da tanıdık bir marka. Hatta geçen hafta sitesinden alışveriş yapmıştım. Hani paranızın üzerine yatacak bir firma değil ama bu durumla ilgilenmeyip sizi 3 hafta oyalamaları çok büyük sorun bence.

Ayni sey hm de basima gelmisti ama cok hizli dönmüştü onlar. Bankanin halledecegini ben pek sanmiyorum. Siz bence defactodan halletmeye calisin.

musteri hizmetleriyle goruaun2normalde kargo takip numarasi fln gondermeleri gerekirdi ya da kargonuz yola cikti vb gibisinden bir mesaj geldi mi? isterseniz bir de tüketici hakem heyetine danışın

bence defacto oyle bisey yapmaz.kurumsal buyuk marka sonucta.musteri hizmetlerini aradiysaniz bide en yakin magazaya gidin kesin bi hata falan vardir

Merhabalar,
21 Mayısta bilinen bir alışveriş mağazalarının sitesinden alışveriş yaptım ,kartımdan para çekilmesine rağmen sipariş oluşmamış. Defalarca aradım mail attım her defasında geri döneceğiz dediler ama 3 hafta oldu hiçbir aksiyon alamadım

Benzer bir sorunu bankaya dilekçe fakslayarak çözdüm. İadesini gerçekleştirdiler.

Bankaya dilekce yazacaksiniz
Urunu almadiginizi belirtip harcama itirazi yapacaksiniz
Ama cok beklemissiniz neden bu kadar beklediniz ki

Şikayet var’ a şikayetinizi yazın o kadar hızlı dönüş yapılıyor ki. Biz artık birkaç gün bekliyoruz böyle durumlarda eğer gerekli dönüş yapılmıyorsa eşim hemen şikayeti yazıyor ertesi gün sorun hallediliyor.

Kredi kartıysa ödeme itirazı ile alabilirsiniz. Hesap kartı ise, mağaza ile halletmeye çalışın. Baktınız kem küm ediyorlar, tüketici hakem heyetine online başvurabilirsiniz.

Ayni sey hm de basima gelmisti ama cok hizli dönmüştü onlar. Bankanin halledecegini ben pek sanmiyorum. Siz bence defactodan halletmeye calisin.

Gerçekten en son aradığımda artık sizi aramaktan bıktım dedim, onlardan hallolocak gibi durmuyor.Aradğımda konuşurken gayet hak verirler gibi konuşuyorlar, gün içinde mailinize döneceğiz deniliyor yok bir haber.Ben de nereyi aramam gerktiğini bilmediğim için buradan bir sorayım dedim.paranın üzerine yatacak bir firma değil diyerek bekledim şimdiye kadar ben de.Şikayetvar'ı ben de kullanırım ama burada hiçbir iletiye cevap vermemişler oradan da bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Çok teşekkürler :)

Merhabalar,
Şikâyet var.com a yaz bak nasıl ilgileniyorlar

Hiç Bankayla görüşmedim, yarın ilk iş arayacağım. Defacto, önemli bir miktarda da alışveriş yapmıştım
Banka bu konuda birşey yapmaz. Siz ödeme yapıldığını siteye beyan edin. Şikayet var a konu açın. Onlardan derhal yaptığım ödemenin karşılığını ispatlayan sipariş detayımı istiyorum tüketici mahkemesine gidiyorum deyin. O an cevap vermezlerse de gerçekten gidin.

Back
X