Karyotip inceleme ve genetik tahliller

Insallah tahlilerin temiz cikar esinede cok gecmis olsun. Benim bir tane dondurmusum var benim bebegimde kalbi durdugu halde dusmedi kurtacla aldirdim.Rapor istemiyorlarsa mecbur 3 dusugum var diyecegim baska sansim yok ben 3 defa tup bebek denedim.

Sadece düşüklerde değil tekrarlayan başarısız tüp bebek denemelerine de yapıyorlar zaten...Sana öyle sorular soruyorlar ki bir yerde açık veririm die korktum...Yoksa üç düşük diyecektim..Ama sana da yaparlar zaten...

merhaba arkadaşlar.bu testleri bende yaptırdım.ilk bebeğimin gelişimi olmadığı için doktorum istedi.çok şükür temiz çıktı.eşiminkini devlet hastanesinde yaptırdık.benimde özel labaratuvarda yapıldı.fiyatıda uygundu.kardiyovasküleri ise merkezimde yaptırdık.dışarıya göre uygun fiyata yapıldı yine.özelden msj atarsanız yardımcı olabilirim.burdan hastane ismi vermek yasak olduğunu biliyorum...

Canım normalde 3 düşükten sonra yaptırılıyormuş zaten...Ben çok ama çok ısrar ettim..Eşimin rahatsızlığını söyleyince kabul ettiler...Dün kanda pıhtılaşma , protein, bir sürü bişey yapıldı..Sırf benimle ilgili olanlar...Karyotip testi biraz meşakatliymiş..Günde 5 tane sonuç okunabiliyormuş...Onu da yalvar yakar kasıma randevu alabildim..Dün yaptırdıklarm 20 gün sonra, kasımdakiler 3 hafta sonra çıkacakmış...Eşim de çapa da tedavi görüyor o yüzden biz direk genetikten randevu aldık..Sen de telefon açıp bi dene ..Geçte olsa alırsın heralde..Yani eşimin rahatsızlığı sayesinde yaptırabildim...

gözdem canım zahmet olmazsa en başından anlatırmısın?
nasıl randevu aldın?muayene oldun mu?
kadın doğumla işin olmadı galiba...
benim anladığım direk genetik bölümünden randevu aldın...internetten mi?...peki sadece kendin için mi?
eşininki nasıl oldu?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bi yol göster yavvv:kedi::kedi:

Son düzenleme:
arkadaşlar illa 3 düşük diye bi şey yok. gider paşa paşa paranızla da yapabilirsiniz. üniversitede hastanelerinde de yapılıyor. benim bi düşüğüm var dedim yapmak istediğimi belirttim yaptılar. tüp bebeği yaptığım yer kan pıhtılaşmayı yapmamı gerekli görmediler -hoş onda sorun çıktı- ben kendim yaptım. kime ne ki? check-up amaçlı doktora gitsem kovacak mı beni? lütfen testlerinizi yapın. pahalı bi tedavi görüyoruz. bende sorun çıkmaz demeyin zira bende öyle diyordum.

kızlar simten doğru demiş gidip para ile yaptıra bilirsiniz benim sigortam olmadığı halde istanbulda göztepe medicalparkta kromojom testlerini 480 tl. ye yaptırdım

Kızlar ben bu avatarımdaki resimdekinden istiyorum......Mavi sana özelden mesaj attım canım....

tamam canım okudum....
bakalım uğraşcam ama şimdi yatılı misafirim var ...uzun bi süre kalcak...
o bi gitsin bu işlere yoğunlaşcam allah nasip ederse....

bende avatarımdaki kuzudan istiyorum...:1rolleyes:
inşallah tez zamanda ikimizde kavuşuruz bu bebelere...a.s
rabbim isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın....:Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadaşlar illa 3 düşük diye bi şey yok. gider paşa paşa paranızla da yapabilirsiniz. üniversitede hastanelerinde de yapılıyor. benim bi düşüğüm var dedim yapmak istediğimi belirttim yaptılar. tüp bebeği yaptığım yer kan pıhtılaşmayı yapmamı gerekli görmediler -hoş onda sorun çıktı- ben kendim yaptım. kime ne ki? check-up amaçlı doktora gitsem kovacak mı beni? lütfen testlerinizi yapın. pahalı bi tedavi görüyoruz. bende sorun çıkmaz demeyin zira bende öyle diyordum.

simtencim zaten biz parasız devlette yaptırmak için uğraşıyoruz...yoksa parayı verdikten sonra nerde olsan yaptırırsın...
sende biliyosunki tüp tedavisi çok pahalı bi tedavi hiç olmazsa bu testleri devlette halledelim dedik...
ama işin kötü tarafı bu tahlilleri iyice canın yanmadan pek yazmıyolar...
gerçi muhtemelen bana yazarlar diye düşünüyorum çünkü doğal yoldan bi düşük,bi dış gebelik,3 başarısız tüp denemesi(biri boş gebelikle sonlandı) yaşadım...yani yeterince canım yandı galiba...
bencede herkes yaptırmalı bu testleri...hiçbi sorun çıkmasada içimiz rahat olur...
neyse rabbim bebişini sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah...
darısı başımıza...
rabbim kimselere evlat hasreti çektirmesin...

tamam canım okudum....
bakalım uğraşcam ama şimdi yatılı misafirim var ...uzun bi süre kalcak...
o bi gitsin bu işlere yoğunlaşcam allah nasip ederse....

bende avatarımdaki kuzudan istiyorum...:1rolleyes:
inşallah tez zamanda ikimizde kavuşuruz bu bebelere...a.s
rabbim isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın....:Saruboceq:

Pek yardımcı olamadım ama....Allahım tez zamanda kuzularımızı göndersin....

simtencim zaten biz parasız devlette yaptırmak için uğraşıyoruz...yoksa parayı verdikten sonra nerde olsan yaptırırsın...
sende biliyosunki tüp tedavisi çok pahalı bi tedavi hiç olmazsa bu testleri devlette halledelim dedik...
ama işin kötü tarafı bu tahlilleri iyice canın yanmadan pek yazmıyolar...
gerçi muhtemelen bana yazarlar diye düşünüyorum çünkü doğal yoldan bi düşük,bi dış gebelik,3 başarısız tüp denemesi(biri boş gebelikle sonlandı) yaşadım...yani yeterince canım yandı galiba...
bencede herkes yaptırmalı bu testleri...hiçbi sorun çıkmasada içimiz rahat olur...
neyse rabbim bebişini sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah...
darısı başımıza...
rabbim kimselere evlat hasreti çektirmesin...
ben pıhtışlaşma testlerimi üniversite hastanesinde bedavaya yaptım. yani üç düşüğe gerek yok. yanlış anlatmışım yukarda. kromozom analizlerini özelde yaptırdım. üniv. de yapıldığını bilmiyordum o sırada

Herkese Selam
Olumsuz sonuçlanan bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Doktor genetik testler istedi.
Hangi üniversite hastanesinde Kardiyovasküler Risk PAneli gibi testleri ücretsiz yaparlar arkadaşlar bilgisi olan varmı? Bir kaç yeri aradım ama hepsi ücretli :(

Herkese Selam
Olumsuz sonuçlanan bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Doktor genetik testler istedi.
Hangi üniversite hastanesinde Kardiyovasküler Risk PAneli gibi testleri ücretsiz yaparlar arkadaşlar bilgisi olan varmı? Bir kaç yeri aradım ama hepsi ücretli :(

Canım sonucumu bugün aldım bende...Allaha şükürler olsun temiz çıktı...ailelerde bir sorun mu var?? nOrmalde ilk denemede istemiyorlarmış..Benden istemediler ben merak edip yaptırdım..Çapa da yaptırdım ve hiçbir ücret ödemedim...Yalnız sonuç için yaklaşık iki ay bekledim...

Herkese Selam

Canım sonucumu bugün aldım bende...Allaha şükürler olsun temiz çıktı...ailelerde bir sorun mu var?? nOrmalde ilk denemede istemiyorlarmış..Benden istemediler ben merak edip yaptırdım..Çapa da yaptırdım ve hiçbir ücret ödemedim...Yalnız sonuç için yaklaşık iki ay bekledim...

Karyotip analizi bir genetik testi midir ?
Karyotip analizi ne amaçla yapılır ?

Seks kromozom düzensizliklerinde ve seksüel gelişme kusurlarında karyotip analizleri büyük önem taşımaktadır.Bir başka deyişle cinsiyet gelişim bozukluğu şüphesinde önemli yeri olan genetik testlerdir. Seks kromozom düzensizliklerinde ve seksüel gelişme kusurlarında karyotip analizleri büyük önem taşımaktadır.Bir başka deyişle cinsiyet gelişim bozukluğu şüphesinde önemli yeri olan genetik testlerdir.

Konu eski ama ben burdan çok faydalandım çok teşekkürler sayende özelde testlerimi yaptırmaktan kurttldum zaten pahalı bir tedavi nerden kar edersek o kadar iyii.
Şimdi başka arkadaşlara inşallah faydası olur ben ilk tüp bebegimi yaptırıcam dr'um hiç bir şeyi riske atmayan biri bir sürü test verdi birde kardiyovasküler panel ben rutin tesleri z.kamilden kadın dogumdan randevu alıp yaptırdım ( ben bir tanıdık buldum allah razı olsun hallettirdi) ayrıca birde küçük bir tiyo ukalalık yapmadan düşügünüz oldugunu ve maddi olarak yüz tl'nin bile hesabını yapmak zorunda oldugunuzu söyleyin yalanda degil daha sonra ordan tıbbi genetige yönlendirdiler (randevu almamıştım ama sagolsun girişteki bayan git bi şansını dene dedi (oda bir ay önce ikinci tüp bebegini yapmış tutmamış inşallah rabbim nasip eder bir evlat ummadıgı zamanda) tıbbi genetik hemşireside sagolsun girişimi yaptı ama kardiyovasküler panelden sadece dört tanesini yapıyorlarmış olsun dedim bu bile yeter digerleri için yine kadınlarkuübünden araştırdım biraz zmn alsada kartal egitim araştırmada yapılıyormuş , randevu aldım genetik bölümünden orda yapamayacaklarını hasekiye sevk etmesi gerektigini bununda aylar sürebilecegini söyledi neden özelde yaptırmıyorsun dedi bütçem yok o yüzden yüz tlnin hesabini yapıyorum ama bi sorayım belki iyi bir fiyat alırım dedim sordum yedi teste 750 istediler sonra diger testlerimden cd56 kalmıştı bari onu yaptırıyım dedim tekrar yanına girdim sordunmu dedi fiyatı söyledim ooo çok istemişler dedi allah razı olsun bi kagıt yazdı elime verdi git kan ver dedi bir baktım panelide yazmış allah bin kere razı olsun birbuçuk ayda çıkarmış olsun bu kadar bekledim yine beklerim ben şunu anladımki ukalalık yapmadan yardım istediginizde gerçekten özel hastaneden daha çok ilgi görebiliyorsunuz
devlet hastanelerinden korkmayın
İnşallah faydası olur hepimiz anne oluruz:anneadayı::KK200:

Konu eski ama ben burdan çok faydalandım @ çok teşekkürler sayende özelde testlerimi yaptırmaktan kurttldum zaten pahalı bir tedavi nerden kar edersek o kadar iyii. Şimdi başka arkadaşlara inşallah faydası olur ben ilk tüp bebegimi yaptırıcam dr'um hiç bir şeyi riske atmayan biri bir sürü test verdi birde kardiyovasküler panel ben rutin tesleri z.kamilden kadın dogumdan randevu alıp yaptırdım ( ben bir tanıdık buldum allah razı olsun hallettirdi) ayrıca birde küçük bir tiyo ukalalık yapmadan düşügünüz oldugunu ve maddi olarak yüz tl'nin bile hesabını yapmak zorunda oldugunuzu söyleyin yalanda degil daha sonra ordan tıbbi genetige yönlendirdiler (randevu almamıştım ama sagolsun girişteki bayan git bi şansını dene dedi (oda bir ay önce ikinci tüp bebegini yapmış tutmamış inşallah rabbim nasip eder bir evlat ummadıgı zamanda) tıbbi genetik hemşireside sagolsun girişimi yaptı ama kardiyovasküler panelden sadece dört tanesini yapıyorlarmış olsun dedim bu bile yeter digerleri için yine kadınlarkuübünden araştırdım biraz zmn alsada kartal egitim araştırmada yapılıyormuş

Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
− Çoklu alıntı sil !Cevapla

Konunun üzerinden neredeyse 10 yıl geçmiş benimde 2 düşüğün var çapa hastanesine gittim ve bahsedilen bütün bu tahlilleri ucretsiz yaptım.sadece genetiğe 45 tl ödedim bilginiz olsun istedim

Back
X