Kürtajdan sonra gebe kalanlar

Ben test sonuçları çıkana kadar korunmaya devam canım. Zaten yeni bir gebeliğe zihnen de hazır değilim. Yaz sonu nasipse tekrar denemelere başlarız. Sen de eğer hala stresliysen birazcık dinlendir kendini ❤️
Bizim test sonuçları çıktı pazartesi günü. Bende tekrar gebe kalırsam bana iyi gelecek gibi hissediyorum. Gece uykumdan ağlayarak uyanıyorum sürekli. Kürtaj gerektiğini söylediğinde doktor o gün ağlayamamıştım. Sanırım şuan bu şekilde çıkıyor benden. O yüzden doktor eğer sakıncalı bir durum görmezse regl olduğumda hormon testi vereceğim . Tekrar hemen denemeye başlamak istiyorum. 30 yaşındayız eşimle artık daha fazla geç kalmak istemiyoruz

Muhtemelen sökmeye başlıyordur. Youtubeda regl sökücü egzersizler var onları yap zaten 10 dklık bişey. Ben regl zamanlarımda gecikince onu yapardım şak diye sökerdi hehe
Maydonoza başlamayı düşünüyorum yarın sabahtan itibaren.

Bizim test sonuçları çıktı pazartesi günü. Bende tekrar gebe kalırsam bana iyi gelecek gibi hissediyorum. Gece uykumdan ağlayarak uyanıyorum sürekli. Kürtaj gerektiğini söylediğinde doktor o gün ağlayamamıştım. Sanırım şuan bu şekilde çıkıyor benden. O yüzden doktor eğer sakıncalı bir durum görmezse regl olduğumda hormon testi vereceğim . Tekrar hemen denemeye başlamak istiyorum. 30 yaşındayız eşimle artık daha fazla geç kalmak istemiyoruz
Canım benim. Kendini nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen o şekilde olsun zaten.
Ben de 30 yaşındayım bu arada tesadüf :)
Regl olduğunda gider testlerini yaptırırsın vitaminlerini kullanırsın gerisi nasip kısmet inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize

Canım benim. Kendini nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen o şekilde olsun zaten.
Ben de 30 yaşındayım bu arada tesadüf :)
Regl olduğunda gider testlerini yaptırırsın vitaminlerini kullanırsın gerisi nasip kısmet inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize
İnşallah ikimizde kavuşuruz. Hayırlısı ve kolaylıkla ❤️ ilk gebeliğin miydi seninde peki

2 kez kimyasal olmuştu önceki aylarda. İlk kez tutunan gebeliğimdi diyebiliriz.
Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize 😇
Amin inşallah. En doğru zamanda bizi seçecekler ben inanıyorum. En azından ikimizde gebe kalabiliyoruz bunu biliyoruz. Şuan bu bile bir adımdı bizim için. Cennette bizi bekleyen meleklerimiz var ❤️

Amin inşallah. En doğru zamanda bizi seçecekler ben inanıyorum. En azından ikimizde gebe kalabiliyoruz bunu biliyoruz. Şuan bu bile bir adımdı bizim için. Cennette bizi bekleyen meleklerimiz var ❤️
Evet şükür her halimize canım benim ❤️

Çok geçmiş olsun. Bende kürtajdan 55 gün sonra oldum ilk reglimi

Kürtajdan sonraki ilk regliniz lekelenme şeklinde oluyor olabilir herkeste farklı seyrediyor genelde kürtajdan sonra ortalama 40 gün içinde reglin gelmesi beklenir kiminde bu sürede ara kanamalar lekelenmeler olabiliyor kiminde hiç olmuyor gibi sizin muhtemelen bu şekilde ama isterseniz bi doktora gidin yine de
Randevu aldım ayın 17 sinde bulabildim anca bakalım ne diyecek teşekkür ederim 🌸

Merhabalar motivasyonunuzu düşürmeyin diye yazıyorum 31 Ocak da kürtaj oldum, ilk regli 33 gün sonra oldum 2. Regli olduktan sonra hamile kaldım çok şükür herşey yolunda gidiyor, yüce Allah’ımın her zaman bir planı vardır

Rahimde yapışıklık olduğunu düşünmüyorum oluyor böyle şeyler moralinizi bozmayın vücut kendine gelmeye çalışıyor🌸
Bugün oldum bende. 🙏🏻 biter bitmez denemeye devam. Durmak umutsuzluğa kapılmak yok. Bana da dua eder misin hatta buraya yazan herkese. Gebenin duası kabul olurmuş ❤️

Bugün oldum bende. 🙏🏻 biter bitmez denemeye devam. Durmak umutsuzluğa kapılmak yok. Bana da dua eder misin hatta buraya yazan herkese. Gebenin duası kabul olurmuş ❤️
Elbette ederim Allah’ın izniyle tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Kızlar 2 yıllık denemelerimizin ardından nisan ayında gebe kaldığımı öğrendim. Fakat hazıranda bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş 9 haftalıkken. 4 haziranda kürtaj oldum. Patoloji ve genetik testte herhangi bir şey çıkmadı. Doktor 3 hafta ilişki yasağı verdi. İlk regl olduğundan hemen sonra yine gebe kalabilirsin korunma süresine falan gerek yok dedi. Ben henüz regl olmadım. Başına bu şekilde bir şey gelen var mı.
Canım insanın bünyesine hormonlarına göre değişir bende kürtajdan sonra hemen regl olamamıştım 2 ay falan sürmüştü. 2 yıl olacak hala tekrar gebe kalamadım

Rahimde yapışıklık olduğunu düşünmüyorum oluyor böyle şeyler moralinizi bozmayın vücut kendine gelmeye çalışıyor🌸
Çok değişik inanki canım bugün mesela bi sancı yaşadım dedim aha kırmızıya döndü galiba bı baktım pembe gelmiş ağrıyla geliyor bide

Ben de 14 Mayıs'ta kürtaj oldum, 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.
Kürtajdan 25 gün sonra regl oldum.
Düşük yumurta rezervi nedeniyle 5 yıldır gebe kalamıyordum, tüp Bebek tedavisine başlayacağım ay gebe olduğumu öğrenmiştim ama maalesef benimle kalamadı bebeğim.
Bu ay kürtajdan sonra 2. Regli bekliyordum, 1 gün gecikti, erken gebelik testinde de silik çizgi çıktı. İnşallah hamileyimdir dua edin, Allah sizlerin ve benim gönlümüze göre versin inşallah..

Ben de 14 Mayıs'ta kürtaj oldum, 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.
Kürtajdan 25 gün sonra regl oldum.
Düşük yumurta rezervi nedeniyle 5 yıldır gebe kalamıyordum, tüp Bebek tedavisine başlayacağım ay gebe olduğumu öğrenmiştim ama maalesef benimle kalamadı bebeğim.
Bu ay kürtajdan sonra 2. Regli bekliyordum, 1 gün gecikti, erken gebelik testinde de silik çizgi çıktı. İnşallah hamileyimdir dua edin, Allah sizlerin ve benim gönlümüze göre versin inşallah..

Back
X