merhaba kas altı meme büyütme protez ameliyatı var 20 gün sonra markette çalışıyorum bir ay rapor alıp bir ay sonra işe döncem mecbur doktor bir ay sonra ağır kaldırabilirsin yavaş yavaş dedi ama ben çok düşünüyorum bizzat yaptıranlardan bilgi alabilir miyim en fazla 5 kilo kaldırıyorum protez kaymaz dedi dr ama ne zaman sonra ağrı geçiyor uzun sürerse rezil olurum durduk yerde başıma işte açmak istemiyorum ama bu estetiği bes yıldır çok düşündüm yaptırmayı sonunda cesaretimi topluyorum ama ağrı kısmı kafamı karıştırıyor uzun sürer mi nası bir ağrı dayanımıcak gibi mi acı eşiğimde çok düşük birde refakatçisiz yaptırcm mecbur gizli yaptırmak istiyorum kimse onay vermiyor ama memesizlik çok kötü kimse anlamıyor yaptırdıktan sonra ağrıdan dolayı pişman olucam orası kesin ama işe bir ay sonra dönmek zorundayım ne zaman ağır kaldırmaya başladınız ağrılarınız ne zaman bitti ? fasya zarı altına ısrar ettiysemde dr illa kas altı diyor beni en çok korkutan ağrılar ne kdr sürüyor nasıl bir ağrı kollar ne zaman rahatça kullanılabiliyor