• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kas altı meme protezi sonrası ağrı ?

oylesneb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
merhaba kas altı meme büyütme protez ameliyatı var 20 gün sonra markette çalışıyorum bir ay rapor alıp bir ay sonra işe döncem mecbur doktor bir ay sonra ağır kaldırabilirsin yavaş yavaş dedi ama ben çok düşünüyorum bizzat yaptıranlardan bilgi alabilir miyim en fazla 5 kilo kaldırıyorum protez kaymaz dedi dr ama ne zaman sonra ağrı geçiyor uzun sürerse rezil olurum durduk yerde başıma işte açmak istemiyorum ama bu estetiği bes yıldır çok düşündüm yaptırmayı sonunda cesaretimi topluyorum ama ağrı kısmı kafamı karıştırıyor uzun sürer mi nası bir ağrı dayanımıcak gibi mi acı eşiğimde çok düşük birde refakatçisiz yaptırcm mecbur gizli yaptırmak istiyorum kimse onay vermiyor ama memesizlik çok kötü kimse anlamıyor yaptırdıktan sonra ağrıdan dolayı pişman olucam orası kesin ama işe bir ay sonra dönmek zorundayım ne zaman ağır kaldırmaya başladınız ağrılarınız ne zaman bitti ? fasya zarı altına ısrar ettiysemde dr illa kas altı diyor beni en çok korkutan ağrılar ne kdr sürüyor nasıl bir ağrı kollar ne zaman rahatça kullanılabiliyor

merhaba
kas altı süreç biraz sıkıntılı olabiliyor. herkes de aynı olmayabilir ama refakatçi olmadan çok zor olur. Mutlaka 2-3 gün hastane sonrası destek almaya çalışın. kapı açmak, bir şey tutmak, su içmek bile zor inanın. kollarınızı bile kaldıramıyorsunuz çünkü. 1 hafta sonra kolları biraz kaldırmaya başlıyorsunuz. ben 2 ay hiç ağır kaldırmadım. hala da kaldırmıyorum ki benim 4 ay oldu . (ama benim kaburga kırığım var zorlamak istemiyorum. ) 1 ay iyileşme için güzel bir süre. kendinize iyi bakarsanız. ben 1 hafta sonra masa başı işime döndüm ,yaklaşık 1 ay sonra araba kullanmaya başladım.
bu yüzden ameliyat sonrasında birinden yardım almak çok önemli ki kendinizi zorlamadan iyileşebilin.
şimdiden geçmiş olsun. umarım güzel bir süreç geçirirsiniz.

Kas altı biraz ağrılı oluyor . Yanınızda size yardım edem biri mutlaka olmalı kendi desteğinizle yatıp kalkamıyorsunuz . 9. Ayım sol tarafımı zorladığım için (öyle söylüyor doktorlar) hafif kas ağrım var. O yüzden dikkat etmek gerekiyor

merhaba kas altı meme büyütme protez ameliyatı var 20 gün sonra markette çalışıyorum bir ay rapor alıp bir ay sonra işe döncem mecbur doktor bir ay sonra ağır kaldırabilirsin yavaş yavaş dedi ama ben çok düşünüyorum bizzat yaptıranlardan bilgi alabilir miyim en fazla 5 kilo kaldırıyorum protez kaymaz dedi dr ama ne zaman sonra ağrı geçiyor uzun sürerse rezil olurum durduk yerde başıma işte açmak istemiyorum ama bu estetiği bes yıldır çok düşündüm yaptırmayı sonunda cesaretimi topluyorum ama ağrı kısmı kafamı karıştırıyor uzun sürer mi nası bir ağrı dayanımıcak gibi mi acı eşiğimde çok düşük birde refakatçisiz yaptırcm mecbur gizli yaptırmak istiyorum kimse onay vermiyor ama memesizlik çok kötü kimse anlamıyor yaptırdıktan sonra ağrıdan dolayı pişman olucam orası kesin ama işe bir ay sonra dönmek zorundayım ne zaman ağır kaldırmaya başladınız ağrılarınız ne zaman bitti ? fasya zarı altına ısrar ettiysemde dr illa kas altı diyor beni en çok korkutan ağrılar ne kdr sürüyor nasıl bir ağrı kollar ne zaman rahatça kullanılabiliyor
Dr bana biraz sarkar dedi ve sarktıda sonra agrılar oluyo sonradan troit hastalıgı panik atak gibi rahatsızlıklarw sebebp oldu iyi arastır ğrotez taktırmakia iş bitmiyo

Dr bana biraz sarkar dedi ve sarktıda sonra agrılar oluyo sonradan troit hastalıgı panik atak gibi rahatsızlıklarw sebebp oldu iyi arastır ğrotez taktırmakia iş bitmiyo
Çıkarınca geçti mi o belirtiler valla ben de protez yok ama hem anksiyete hem panik atak var 35 yaşındayım 5 yıldır var bunlar sanırım 30 lu yaşlarla gelen güncellemeler daha çok

Çıkarınca geçti mi o belirtiler valla ben de protez yok ama hem anksiyete hem panik atak var 35 yaşındayım 5 yıldır var bunlar sanırım 30 lu yaşlarla gelen güncellemeler daha çok
Cıkarttırmadım duruyo bendede panik atak anksiyete yaptı troit yaptı prolaktin yüksekliği yaptı

Protez bunlara sebep olmaz sizin muhtelemen daha önce pcos gibi rahatsızlığınız vardı
Pcosum yok . Biri bi bağlantı paylaşmıştı orda protezin yaptıgı tüm hastalıklar yazıyordu bende dedim demekki ondan dolayı böyle oldum çünkü protezden önce hiçbir hastalıgım yoktu çikolata kisti dışında

Back
X