- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi sanane0025
-
Merhaba lar gecmis olsun insallah duzelir burnunuz , canim goz kemigi dedigin nedir? Tam olarak neresi ? Goz kemik cikmasi tam olarak anlayamadimMükemmel olmaz dedi ama göz kemigin cikcagini nerden bilcektim bilseydil göz kemik cikacak ve eger doktorum deseydi göz cikma ihtimali sende var ozaman hayata girmezdim parami verip kacardim birazda teyzem beni düdükledi olan bana oldu birde bi kac hastasi burda yazmis mükemmel olmaz demis mükemmel olmus!
Merhaba lar gecmis olsun insallah duzelir burnunuz , canim goz kemigi dedigin nedir? Tam olarak neresi ? Goz kemik cikmasi tam olarak anlayamadim
Cok gecmis olsun baktim fotografiniza oranin kemik olduguna eminmisiniz? Reaksiyonel damar kalinlasmasi gibi geldi sanki bana tabiki siz daha iyi bilirsiniz..haklisiniz tabiki ameliyat sonrasi kotu gecen komplikasyon caninizi cok skmis..care ariyorsunuz..insallah caresi bulunur..resimi kyodum oraya.. bak gör.. hangi birinizde ciksaydi.. hepiniz benim gibi burda kafayi yerdiniz bundan emin olun.. bana dedi burun mükemmel olmaz 2. ameliyata mükemmel olur.. resmen soyguna ugradim haberim yok.. 2. ameliyatda o göz kemigin gecme orani 100 de 1. orayida törpülerse.. kör olurum... ondan ziyade.. burnum genis. acik cati olmus dediler göz kemigi nasil cikti onuda anlamdilar.. sonucta cok uzakta ya kesi yapilmis kamufle edilmeemis yada cok alinmis.. ama inanmadim..cünkü benim doktor diyodu, alman doktorlari bu isi anlamiyorlar.. ondan inandirci gelmedi.... salih emre ürgen kemik kaymasi dedi.. ona inandim..
Cok gecmis olsun baktim fotografiniza oranin kemik olduguna eminmisiniz? Reaksiyonel damar kalinlasmasi gibi geldi sanki bana tabiki siz daha iyi bilirsiniz..haklisiniz tabiki ameliyat sonrasi kotu gecen komplikasyon caninizi cok skmis..care ariyorsunuz..insallah caresi bulunur..
cernecim Türk doktorları diye genelleme yapma senin ki şanssızlık olmuş ama işinin ehli paraya tapmayan bi çok doktor var bugün bi arkadaşla daha görüştüm başka bir doktora muayene olmuş dediği şey göz kenarındaki şişlik burun çok oyulduğı için eğer yükseltilirse bir miktar düzelebilirmiş ama tamamen düzelmezmiş özele gel doktorun ismini vericem onunla da bir görüş istersenEvet kemik! Dogru sagolsun doktorun sayesinde artik resim cekmeyide biraktim hele passport resimlere hic gelemem gecen resmini cekmem lazim diyince yerin dibine girdim cekmeyin cekmem gerek dedi olan oldu göz kemik ortadaydi cogu kisi dedi zaten orayi düzeltsin en büyük sikinti o taraf ama doktor ben göz doktoru deglim diyor madem degildin orda ne isin var! Bikere daha ispatlandi türk doktorlarin isi belli olmaz dedirten olaylari gecen kadinin biri hastanede dogum yapti doktor hatasi yüzünden böbrekleri alindi !
cernecim Türk doktorları diye genelleme yapma senin ki şanssızlık olmuş ama işinin ehli paraya tapmayan bi çok doktor var bugün bi arkadaşla daha görüştüm başka bir doktora muayene olmuş dediği şey göz kenarındaki şişlik burun çok oyulduğı için eğer yükseltilirse bir miktar düzelebilirmiş ama tamamen düzelmezmiş özele gel doktorun ismini vericem onunla da bir görüş istersen
Cok gecmis olsun baktim fotografiniza oranin kemik olduguna eminmisiniz? Reaksiyonel damar kalinlasmasi gibi geldi sanki bana tabiki siz daha iyi bilirsiniz..haklisiniz tabiki ameliyat sonrasi kotu gecen komplikasyon caninizi cok skmis..care ariyorsunuz..insallah caresi bulunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?