• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş arası çizgi-

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kızlar kızgın bir ifadem oluştu kaşlarımın arası gittikçe çatık olmaya başladı beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım

Benim de oluşmaya başlamıştı ve çok rahatsız ediyordu. Sonra her sabah ve akşamları yatmadan 10 dakika kadar mavi anemon çiçeği yağıyla içten dışa doğru masaj yapmaya başladım. Bu yağ kırışıklıkları açmak için çok yararlı, denemenizi öneririm.

en iyisi kalıcı dolgu botoxun max ömrü 6-8ay ya sonra hem kaşların kalksın istemiyorsan yani alnın darsa kaşlar kalkınca ifaden direk saça yaklaşırsa hiç gerek yok
ben de geçen sene yaptırdım 2004te Galata Kulesi'nde çektirdigim bir fotografa bakınca karar verdim orda bile çatık çıkmışım demekki küçük yaştan beri konuşma şeklimmiş ilerlemeden durdurayım dedim
ilk dolguyu enjekte etti dr 3ay sonra bir daha ugradım takviye etti ilkini acayip emdi cildim şimdi oranın dolgu oldugunu bile unuttum kabin bakımına gittigim yerlerdeki estetisyenler bile anlamıyoryıllar önce dudaklarımı da yaptırdım kişi oldugu için gönül rahatlıgıyla yaptırdım yoksa kalıcı olanını her dr yapmıyo degil kendine ve malzemesine güvenip yapamıyor iyi araştırın iyi birini bulun dolgu derim
;ama önemli olan sorunlu bölgeyi çok kullanmamak yoksa hiçbirşey çözüm degil bir yanı çöker bu sefer bir kası ister durdur ister doldur bu sefer yan çizgisi kırışır aynayla çalıştım konuşurken olabildigince yüzümü kullanmamaya çalışıyorum

daylıgt adanada doktorun kım canım bende aynı sorun varda

Muhittin Aktaş aynı zamanda Seyhan Oteli ve maliyenin kurum doktoru dolguya yıllarını vermiş muthiş başarılı
5yıl önce dudaklarım da O'nun ellerinden çıktı yeri otelin hemen arkası Algoform düşünün adamın 15yıldır hemşiresi bile aynı bu kadar istikrarlı bir şikayetin olsa gece yarısı bulabilecegin bir hekim git tanış durmaz yaptırırsın zaten

Benim de kaşlarımın ortasında mimik izi var ama çizgi şeklinde değilde daha çukur gibi.. tabi çok belli olmuyor, ancak ışıkta vs ama yandan bakınca hoş durmuyor.. ben de ne yapsam diye düşünüyorum.. sürekli tekrarlanan botox gibi şeylerle uğraşmak da istemiyorum..

Benim de oluşmaya başlamıştı ve çok rahatsız ediyordu. Sonra her sabah ve akşamları yatmadan 10 dakika kadar mavi anemon çiçeği yağıyla içten dışa doğru masaj yapmaya başladım. Bu yağ kırışıklıkları açmak için çok yararlı, denemenizi öneririm.
Gerçekten faydası oldu mu peki ?? Arasında gözle görülür bi fark varmı?

Back
X