Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam, kaşlarım doğuştan çok az ve araları açık dolgun gür kaşlar yıllardır trend ve gerçekten yüzü aşı güzel ve çekici gösteriyor. O yüzden kaş ektirdim
Kızlar selam, kaşlarım doğuştan çok az ve araları açık dolgun gür kaşlar yıllardır trend ve gerçekten yüzü aşı güzel ve çekici gösteriyor. Kaşımı boyayınca çizince gayet güzel görünüyor Kalıcı bir yöntem istiyorum Dr SAİD SADİKİ işlemleri çok güzel görünüyor bu dr işlem yaptıran var mı ben randevu aldım ve kapora gönderdim. Bir sürü başarısız kaş ekimi işlemi var birazda kokuyorum.
Aman kardeşim sakın ha yaptırma ben yaptırdım 2013 de Nişantaşı'nda baya da isimli bir doktor kliniğinde olmuyor olmuyor olmuyor kaş a saçtan yapılan ekim saç gibi uzuyor pansuman da kökler ters dönüyor kaş aşağı uzuyor ben lazer ile kurtuldum bir kısmından ama hala çıkıyor ve kurtulamıyorum saç kaştan çünkü bu hayattaki en büyük pişmanlığım kaş ekimi yaptırmak oldu aman diyeyim sakın yapma. Benim arkadaşım da yaptırdı o da bin pişman oldu bir de acısı aman yarabbim düşmanıma vermesin kaş ekimi hiç öyle anlatıldığı gibi basit bir işlem değil. Ben lazer epilasyon ile aldırdım çoğunu sonra da Mikroblading yaptırdım çok şükür rahata erdim, uzman eğitmen Ayla Özkan benim komşum da o mükemmel mikroblading yaptı zaten herkes Ayla ablayı bilir bu işin Ferrarisi odur. Hemen kaporanı geri al, zaten operasyon için kapora alınmaz yasal da değil ayrıca bilmiyorum ne kadar ilgilisin ama dünya ve bilinç değişiyor 3.göz bölgesi önemli inan ki ihtiyacın olacak sezgiler, durugörü hepsi bu bölge ile bağlantılı sakın kurcalatma ve kesinlikle kaş ekimi yaptırma. Yaptır mikroblading keyfine bak pişman olma.
Ben daha önce Atilla Bey'e Kaş ekimi yaptırmıştım sene 2019 falandı sonuç çok kötüydü kaşlar hep dik çıktı. Fue tekniği ile yapılmıştı aşırı kötüydü. Kalıcı makyajda sevmiyorum. 5 gün önce loft tekniği ile yeniden ekim yaptırdım. Sonuç muhteşem 3 gün böyle oldu. Şükrediyorum yaptırdığıma çıkış yönleri falan o kadar iyi ki o eski teknikler bitti artık kaş ekimi ile ilgili çok bir bilgi yok ama çok mağdur vardı bende onlardan biriydim şuan ki hali başarılı morluklarım çok sadece
Ben daha önce Atilla Bey'e Kaş ekimi yaptırmıştım sene 2019 falandı sonuç çok kötüydü kaşlar hep dik çıktı. Fue tekniği ile yapılmıştı aşırı kötüydü. Kalıcı makyajda sevmiyorum. 5 gün önce loft tekniği ile yeniden ekim yaptırdım. Sonuç muhteşem 3 gün böyle oldu. Şükrediyorum yaptırdığıma çıkış yönleri falan o kadar iyi ki o eski teknikler bitti artık kaş ekimi ile ilgili çok bir bilgi yok ama çok mağdur vardı bende onlardan biriydim şuan ki hali başarılı morluklarım çok sadece
Son durumunuz nasıl merak ettim, ben de yaptırmayı düşünüyorum. DHI tekniğinin daha iyi olduğunu duymuştum. Bir de en önemlisi kaşa şekil vermek, mevcut olan şeklli değil de kendilerinin bir önerisi de oluyor mu ?
Son durumunuz nasıl merak ettim, ben de yaptırmayı düşünüyorum. DHI tekniğinin daha iyi olduğunu duymuştum. Bir de en önemlisi kaşa şekil vermek, mevcut olan şeklli değil de kendilerinin bir önerisi de oluyor mu ?
Selam canım ben haşimato hastası bir hemşireyim. Yıllarca kaşlarıma bir sürü işlem yaptırdım. Hastalığım sebebiyle zaten dökülüyordu, yapılan işlemlerde etkiledi ve kaşlarım tamamen kel kaldı. . Öncelikle dhi bir saç ekim tekniği ve sonuçları gerçekten çok kötü bu yöntemle kaşını ektiren tanıdıklarım asla memnun değildi bende erteledikçe erteledim.Kaş ekimini uzun yıllar araştırdım ama cesaret edemedim. Bu sırada yine hemşire olan bir çocukluk arkadaşımın ( yıllardır hiç görmediğim) instagramında kaş ve saç ekimi paylaşımlarını görüyordum ama açıkcası fotoşop olduklarını falan düşünüyordum çünkü çok güzel kaşlar paylaşıyordu. İstanbul’a yolum düşünce bir arayıp sormak istedim açıkcası. Zaten çok tatlı bir insan. İstanbul’da buluştuk. Bana yaptığı işleri gösterdi hastaların ekim sırasındaki videolarını fotolarını görünce içim rahatladı. Ve tabiki hem hemşire olduğum için hemde çocukluktan gelen samimiyetiyle bana işlemin bütün detaylarını anlattı. 2 soru sorucam diye oturduğumuz kafeden ertesi güne ekim planı ile kalktık:) Kaşlarımı ektirdim ve şuan aşırı memnunum.Onca yıl ektirmediğim için çok memnunum gerçekten doğru zamanda doğru kişilerle iletişime geçmek çok önemli. Benimle gün gün ilgilendi ve benden sonra 4 arkadaşıma daha ekim yaptı. Onlardanda hiç bir şikayet duymadım. Doktor Said ile daha önce iletişim kurdum ama gerçekten kimse ilgilenmedi benden 3500€ gibi bir rakam istediler ama doğru düzgün bilgi vermediler. Tabii hemşire olduğum için detaylı şeyler sordum ancak karşımda sorularımı yanıtlayacak biri yoktu. Hazır istanbul’dayken ona da bir uğramayı düşünüyordum yinede ama arkadaşım beni bu dertten kurtardı. Seni çok iyi anlıyorum fakat fue ve dhi yöntemlerinin sonuçları çok kötü. Ben perkütan ekim denen bir yöntemle ektirdim. Ve ekim sırasında muhabbet ederken öğrendim ki bu teknikle ekim yapan 1-2 ekip var ve bir çok klinik kaş ekimi hastası olduğunda bu ekipleri çağırıyormuş. Yani üzerine kâr koyup işi başkalarına yaptırıyorlar. Bunu duyduğumda çok şaşırdım. Ama ben işimi ilk elden yaptırdığım için çok mutluyum. Kaş ekimi ile ilgili bu kadar soru olduğunu bilmiyordum. Sanırım bende bir başlık açacağım. En azından bilgilendirme olsun. Bol şans diliyorum umarım doğru bir tercih yaparsın