kaş için minoxidil kullanan varmı?

Ben saçım için kullanıyorum iki aydır,bence çok faydalı,bir sürü yeni çıkan saçım var,ama her gece düzenli kullanmak gerekiyor,o zaman faydasını görürsünüz.

Bende bunu buldum az önce

Seyrek kaşların sıklaşması için pek çok yöntem vardır, ancak bu yöntemler arasında en etkili olanı ise sarımsak uygulamasıdır. Fakat bu yöntemin kötü kokuya sebep olması nedeniyle pek çok kişi tarafındankullanılmışlığı yoktur. Eğer kokuyu dert etmeyecekseniz iseniz sarımsağı ikiye bölerek iç kısmını kaşlarınıza sürün. Fakat bu yöntem bana göre değil diyorsanız, o zaman diğer yöntemleri deneyiniz.

Sarımsak tedavisini reddedenler seyrek kaşları sıklaştırmak için besleyici özelliği bulunan tatlı badem yapı ve hint yağı karışımını pamuk yardımıyla kaşlarına sürebilirler. Bir saat sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

Haftada 3 gün düzenli olarak uygulamaya özengösterin ve mutlaka tatlı badem yağı kullanın. Çünkü acı badem yağı kullandığınız zaman karışım gözünüze kaçarsa gözünüzü yakabilir. Ayrıca seyrek kaşlara fındık yağı sürmek de yararlıdır.

Evet bana da bir makyöz sarımsak,hint yağı ve badem yağı önerdi,yalnız sarımsak kullanacaklara tavsiyem sakın uzun süre bekletmeyin benim bir arkadaşım saç çıkartsın diye çok bekletince kafasında cildinde yanık gibi yaralar olustu ve ordan hiç saç çıkmıyor artık:KK42:

Ben de bir çok eczane ürünü denedim hem kaşlarım için hem kirpiklerim için. İstediğim sonucu alamadım :KK43: Sarımsak da denedim aslında ama kokusundan kendim bile uyuyamadım. Devam edemedim o yüzden.

Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım bakalım inşallah etkili olur kullandiklarim birde kaslarimizin olduğu yerde kan dolaşımı olması gerekiyor muş kaş fırçası veya dış fircasiylada bunu yapmak mümkün muş bebeğim den ve ev işlerinden fırsat buldukça yapmayı düşünüyorum bir sonuç alırsam paylasirim sizlerde paylasin lütfen

X