Kas Kaldirma ? Botox

( resigned : sana yazdigim cevap 2 Sayfada kaldi..!)

"Sevindikce" rumuzlu bir üye tarafindan gönderilmis bir mesaj buldum..

"Arkadaşlar ben de bu cuma iplikle kaşkaldırma ve alın kaldırtma yaptıracağım. Kaş askılama sonuçlarını çok beğendim doktorumun. Sonuçlarını sizle paylaşırım. "
"Merhaba yine ben, kaş askılamamı yaptırdım dün arkadaşlar. ığne ile uyuşturularak yapıldı. Çok gözlerimi açıp bakmadım ama tahminimden kısa sürdü. Her iki kaş ortalama 5 dk'da asıldı. Şu an çok hafif şişliğim ve iğnenin girip çıktığı yerlerde hafif sinek ısırıkları gibi yerler var.Dün gezmeye bile gittim Kaşlarım kalktı, çok hoş bişey ya . ıpliği geçip bırakınca son halini alıyomuş, daha da düşmüyomuş. 1000Tl ödedim ben ikisine, haydi düşünenlere kolay gelsin "

Kendisi hala burdaysa, veya bilgisi olan varsa, yardimci olabilirse cok sevinirim. . .

Son düzenleme:
Sen nerde yaptirdin? (Bu arada ismini bilmedigim icin, isminle hitap edemiyorum.. "Canim" gibi kelimeleride karsimdaki insani tanimadigim daha dogrusu nasil karsilayacagini bilmedigim icin, kullanmiyorum..Böylede cok soguk kaliyor..Yanlis anlasilmak istemiyorum, bu yüzden her hangi bir sekilde hitap etmememi yanlis anlama lütfen..) Sakincasi yoksa, yasini ögrenebilirmiyim? "ama zincir şubesi olan bir klinik var;"
Hangi klinik oluyor bu?
Basit bir uygulama diyorsun ama.. internette tehlikeli olabileceginide okudum.. daha dogrusu cok "yapmacik" durabiliyormus..
Fazla sulandirip, sulandirmadigini nerden fark ederim daha dogrusu nasil bir önlem alabilirim? (Bu Peeling botox uygulamasindan sonrami yapiliyor, her doktor mu uyguluyor?)Birde önce/sonra resimlerin varsa, bana gösterebilirmisin..?

Tekrar cok tesekkürler..

İsim vermek yasak sanırım. şu linkteki yer ple Burun Estetii ben 78'liyim. 2. kez yaptırdım çok memnunum. ben de yaptırmadan önce okuduklarımdan ve duyduklarımdan dolayı bayağı korkuyordum ama o kadar da korkulacak bir işlem değil. tabi doktorla yaptıran kişinin cilt yapısı ya da toleransı da önemlidir. sulandırmadığını şişeyi yanında açtırırsın, bitene kadar kullandırırsın. fazla ihtiyacın yoksa yani sadece bir bölge için yaptıracaksan, bir yakınınla birlikte yaptırabilirsin. ben peeling yaptırmadım hiç ama ne kadara yapıldığını biliyorum. botoxa göre daha uzun bi işlem olduğu için, kimi doktorların botox için fazla ücret talep etmeleri karşısında insafa ve mantığa dikkat çekmek için yazdım.

İsim vermek yasak sanırım. şu linkteki yer ple Burun Estetii ben 78'liyim. 2. kez yaptırdım çok memnunum. ben de yaptırmadan önce okuduklarımdan ve duyduklarımdan dolayı bayağı korkuyordum ama o kadar da korkulacak bir işlem değil. tabi doktorla yaptıran kişinin cilt yapısı ya da toleransı da önemlidir. sulandırmadığını şişeyi yanında açtırırsın, bitene kadar kullandırırsın. fazla ihtiyacın yoksa yani sadece bir bölge için yaptıracaksan, bir yakınınla birlikte yaptırabilirsin. ben peeling yaptırmadım hiç ama ne kadara yapıldığını biliyorum. botoxa göre daha uzun bi işlem olduğu için, kimi doktorların botox için fazla ücret talep etmeleri karşısında insafa ve mantığa dikkat çekmek için yazdım.

Sen bana özel mesaj atabilirsin, ben mesaj aliyorum, özel mesaj yollayamiyorum..Bana hangi doktora yaptirgini -> ismini özelden gönderebilirmisin? Burda Iple Burun/Kepce Kulak estetigi var , kas neden yok? Uygulamiyolarmi..?

Son düzenleme:
(özel sorulari sana özelden yazabildigim zaman, cevaplasam olur mu?)
"iple kas asma" yöntemini düsünüyorum.. Tvde Dr. Onur Erol Bey´den duymustum.. kalici olmadigini biliyorum 6 ay-1 sene icerisinde kaslar en kötü eski haline dönüyormus.Botoxun (okudugum kadariyla) kas asma yöntemiyle ayni etkiye yaraticagini sanmiyorum..Linkini verdigin yere baktim.. Sayfasinda "Iple kas asma" yöntemi hakkinda bilgi yok, telefonla aradiktan sonra.. bulamadigima ihtimal verildi, sonrada belki henüz eklenmemistir gibi birsey söyledi..Dr. B.C. bu yöntemi uyguluyormus.. internette "iple kulak asma" yönteminede bir video eklemis.. bilmiyorum, gördünmü? Altina yapilan yorumlar biraz kafami karistirdi.. Ve Internette bu operasyon icin verilen fiyat 1000-1500 tl arasi ama bana 2800 tl gibi bir fiyat verildi, sence bu fiyat uygun mui ? Zaten genelde numarami gördükleri icin, daha yüksek bir fiyat veriyorlar, bunu bende biliyorum..
Dr. Onur Erol Beyide aradim.. israrla fiyat vermiyolar, gitmem gerekiyormus..
Sanki Istanbul 5 dklik yer :D Ama yok.. anlamiyolar !
28inde Kampanya yapiyorlar derken? Verdigin linkten mi bahsediyorsun..? Nerde yaziyor bu, sayfada mi ? Her ayin 28inde Kampanya gibi bir durum mu var?

Tekrar tesekkürler canim..

Son düzenleme:
(özel sorulari sana özelden yazabildigim zaman, cevaplasam olur mu?)
"iple kas asma" yöntemini düsünüyorum.. Tvde Dr. Onur Erol Bey´den duymustum.. kalici olmadigini biliyorum 6 ay-1 sene icerisinde kaslar en kötü eski haline dönüyormus.Botoxun (okudugum kadariyla) kas asma yöntemiyle ayni etkiye yaraticagini sanmiyorum..Linkini verdigin yere baktim.. Sayfasinda "Iple kas asma" yöntemi hakkinda bilgi yok, telefonla aradiktan sonra.. bulamadigima ihtimal verildi, sonrada belki henüz eklenmemistir gibi birsey söyledi..Dr. B.C. bu yöntemi uyguluyormus.. internette "iple kulak asma" yönteminede bir video eklemis.. bilmiyorum, gördünmü? Altina yapilan yorumlar biraz kafami karistirdi.. Ve Internette bu operasyon icin verilen fiyat 1000-1500 tl arasi ama bana 2800 tl gibi bir fiyat verildi, sence bu fiyat uygun mui ? Zaten genelde numarami gördükleri icin, daha yüksek bir fiyat veriyorlar, bunu bende biliyorum..
Dr. Onur Erol Beyide aradim.. israrla fiyat vermiyolar, gitmem gerekiyormus..
Sanki Istanbul 5 dklik yer :D Ama yok.. anlamiyolar !
28inde Kampanya yapiyorlar derken? Verdigin linkten mi bahsediyorsun..? Nerde yaziyor bu, sayfada mi ? Her ayin 28inde Kampanya gibi bir durum mu var?

Tekrar tesekkürler canim..

Rica ederim canım. evet, kampanyayı onlar yapıyor. bence altı aylık ya da bir yıllık bir sonuç için 1000 lira bile fazla. o işlemde niye ısrar ettiğini anlayamadım. şahsen botoxu o işleme hiç düşünmeden tercih ederim. basit de olsa cerrahi bir işlem sonuçta. ufak ta olsa kesi yapılacak. asimetri oluşma riski de var. botox hem ucuz hem de daha işlevsel. düşünsene; hem kaşına hem kaz ayaklarına hem de kaş arana yaptırabilirsin, 400 lira. yine de sen bilirsin tabi.

Son düzenleme:
Rica ederim canım. evet, kampanyayı onlar yapıyor. bence altı aylık ya da bir yıllık bir sonuç için 1000 lira bile fazla. o işlemde niye ısrar ettiğini anlayamadım. şahsen botoxu o işleme hiç düşünmeden tercih ederim. basit de olsa cerrahi bir işlem sonuçta. ufak ta olsa kesi yapılacak. asimetri oluşma riski de var. botox hem ucuz hem de daha işlevsel. düşünsene; hem kaşına hem kaz ayaklarına hem de kaş arana yaptırabilirsin, 400 lira. yine de sen bilirsin tabi.

Botoxla kas kaldirma ve iple kas asma arasinda sonuclarda büyük bir fark oluyormus.. Daha dogrusu botoxla kaslar fazla kaldirilmiyor(mus).. Ayrica Botox daha tehlikeli ve yüzün dogalligi kayboluyormus..(Mimik vs.)

sadece 1000 lira olsa iyi.. Aramadigim doktor kalmadi, hepsi 1000 liranin üstünde (2000-3000) gibi bir fiyat veriyor, bazilari da dedigim gibi, israrla fiyat vermiyor.. Bir fiyat alabilmek icin kalkip burdan 3 saat ucakla oraya gidip , geri gelmem gerekiyor..
Anlicagin suan cildirmak üzereyim..
"Sevindikce" diye bir üyenin bu operasyonu bir Doktorda 1000tl ye yaptirdigini okudum.. Doktorun bana söyledigi "Benim öyle bir hastam yok" (isim vs. verilmeden benim 1000 tlye bu operasyonu yaptigim bir hastam yok.)

Anlamiyorum yani.. Insanlarin hakkini yemek bukadar mi kolay.. Yalan söylemek, sirf biraz daha fazla para kazanabilmek icin.. Yurtdisinda yasamak, zengin olmak anlaminami geliyor? Allah korkusu diye birsey kalmamis.

Son düzenleme:
Botoxla kas kaldirma ve iple kas asma arasinda sonuclarda büyük bir fark oluyormus.. Daha dogrusu botoxla kaslar fazla kaldirilmiyor(mus).. Ayrica Botox daha tehlikeli ve yüzün dogalligi kayboluyormus..(Mimik vs.)

sadece 1000 lira olsa iyi.. Aramadigim doktor kalmadi, hepsi 1000 liranin üstünde (2000-3000) gibi bir fiyat veriyor, bazilari da dedigim gibi, israrla fiyat vermiyor.. Bir fiyat alabilmek icin kalkip burdan 3 saat ucakla oraya gidip , geri gelmem gerekiyor..
Anlicagin suan cildirmak üzereyim..
"Sevindikce" diye bir üyenin bu operasyonu bir Doktorda 1000tl ye yaptirdigini okudum.. Doktorun bana söyledigi "Benim öyle bir hastam yok" (isim vs. verilmeden benim 1000 tlye bu operasyonu yaptigim bir hastam yok.)

Anlamiyorum yani.. Insanlarin hakkini yemek bukadar mi kolay.. Yalan söylemek, sirf biraz daha fazla para kazanabilmek icin.. Yurtdisinda yasamak, zengin olmak anlaminami geliyor? Allah korkusu diye birsey kalmamis.

Canım bu kadar sorun etme bence. Allah dert verip de derman aratmasın. Bunlar dert değil, bizim takıntılarımız aslında. Neyse.. Doğallık istiyorsan fazla kalkık kaş da pek doğal olmaz. Botox tecrübem var, hiç de doğallığı yok etmiyor, aksine doğallık katıyor. Ama bir işlem herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Telefonla fiyat konusunu halledemezsin. Piyasada 3000 derler ya da telefonda öyle söylerler, doktor 1000'e yapar. Bir de bu işlem için uygun musun, doktorun mutlaka görmesi lazım. Doktorla görüşürken yurt dışında yaşadığını da söyleme.

Canım bu kadar sorun etme bence. Allah dert verip de derman aratmasın. Bunlar dert değil, bizim takıntılarımız aslında. Neyse.. Doğallık istiyorsan fazla kalkık kaş da pek doğal olmaz. Botox tecrübem var, hiç de doğallığı yok etmiyor, aksine doğallık katıyor. Ama bir işlem herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Telefonla fiyat konusunu halledemezsin. Piyasada 3000 derler ya da telefonda öyle söylerler, doktor 1000'e yapar. Bir de bu işlem için uygun musun, doktorun mutlaka görmesi lazım. Doktorla görüşürken yurt dışında yaşadığını da söyleme.

Canim iyi güzel söylüyorsunda :D Söylememe gerek kalmiyor ki ? Ya dedigim gibi telefonda numarami görüyorlar.. yada bakan fark ediyor..(alnimdami yaziyor bilemiyorum artik) Dogruyu söylemeleri icin ne yapmam lazim?!
Fazla kalkik bir kas istemiyorum zaten, önceki halimi istiyorum..Botoxla (internette) önce/sonra resim bulamadim..
Ben türk doktorlarina güvendigim icin, israrla türkiyede yaptirmak istiyorum.. yalniz böyle yapmaya devam ederlerse, burda yaptircam.. Kendimi aptal yerine koydurmayi düsünmüyorum.
Ayrica.. bunca üyenin arasinda Istanbulda kas asma "operasyonu" olan bir tane dahi yokmu?

Son düzenleme:
Sakincasi yoksa, bana özelden mail adresini atabilirmisin?
Burdan sorunlu oluyor, ben özelden yazamadigim ve gec yazisabildigimiz icin...

Evet yaptırıyorum. 2. kez yaptırdım çok memnunum ama ben İstanbul'da değilim. ama zincir şubesi olan bir klinik var; her ayın bir günü makul indirim yapıyor, istersen ismini özelden gönderebilirim. Zaten çok basit bir uygulama. hemen her dr yapıyor. önemli olan senin bu konuda bilgili olduğunu gösterip, fazla sulandırmasına izin vermemen. 2 ayda botoxum düştü diye yakınanlar, genelde fazla sulandırılarak yapılmasından kaynaklanıyordur. tca kimyasal peeling oluyor.
canım bu klinik mersinde varmı bana özelden mesaj atarsan tşk ederim

Back
X