Kaş kaldırma

Haklısınız, ama iz insana bakıyor biraz da bence. Ben daha önce liposakşın oldum az dikişli bir ameliyat gerçi ama vücudum neyseki iyi tepki verdi çok görünür bir iz kalmadı. Ama yüzümden bir ameliyat olmadığım için izin nasıl olacağını kestiremiyorum. Fondötenle halledilmeyecek bir şey değil diye düşünüyorum.
Bence de en büyük sorun bu ameliyatı çok yaptıran insan olmadığı için sonuçları, ömrünü vs çok kestiremiyoruz. Ben de her yerde kaynak araştırıyorum ama bulamıyorum.

Teşekkür ederim canım. Şimdi inceledim hesabı izleri çok harika saklamış. Ama hala kaş kaybetme çekincem var. Sen ne düşünüyorsun fotoğraflara bakınca, sence kaş dökülmesine neden olur mu?

Ben göz kapaklarimdan ameliyat oldum izler yavas olarak siliniyor ama fondöten bile o izi kapatamiyor :(

Doktor becerisine baglı bir durum bence. Tam kaş hizasında sınır kesi olursa kaş bitimi tüylü bölgeden alınırsa yani deri fazlalığı, kaş kaybı olmaz. Ufak tefek dökülme belki olur ilk başta ama sonra çıkar bence. Olmadı bir iki kıl teknigi microblading ile gizlenir 😉
Ben şakak germe olmuştum, saç içinde kesi yapılmıştı. Birçok kişi saç kaybı oldu diye yazmış. Bende olmadı, saç çıktı misal 👍
Ne güzel iyi bir sonuç almışsınız. Ben aslında kaş kaybından epey çekiniyorum eskiden ipince alıyordum kaşlarımı o sebeple çok kaşım kalmadı. Hatta iz kalmasa diyicem ki tam şakakla kaşın ortasına yapsın hiç kıl kaybı olmasın ama onda da iz riski var.
Realself sitesinde izin dibindeki kaşların dökülebildiği ile ilgili doktor yorumları okumuştum.

Ben göz kapaklarimdan ameliyat oldum izler yavas olarak siliniyor ama fondöten bile o izi kapatamiyor :KK43:
Fondöten kapatır sanıyordum. Ameliyatı yeni mi oldunuz? Benim dikişim birkaç aylık ama doktor bana asıl 1 yıla görürsünüz izin ne kadar gittiğini dedi

Ne güzel iyi bir sonuç almışsınız. Ben aslında kaş kaybından epey çekiniyorum eskiden ipince alıyordum kaşlarımı o sebeple çok kaşım kalmadı. Hatta iz kalmasa diyicem ki tam şakakla kaşın ortasına yapsın hiç kıl kaybı olmasın ama onda da iz riski var.
Realself sitesinde izin dibindeki kaşların dökülebildiği ile ilgili doktor yorumları okumuştum.

Fondöten kapatır sanıyordum. Ameliyatı yeni mi oldunuz? Benim dikişim birkaç aylık ama doktor bana asıl 1 yıla görürsünüz izin ne kadar gittiğini dedi
Evet aralik ayında oldum özel fondotenler varmis ama arastirmadim 1 yil dolmadi izler icin

Evet aralik ayında oldum özel fondotenler varmis ama arastirmadim 1 yil dolmadi izler icin
Sizin o halde 6 ay sonra izleriniz daha da silikleşir.

Aslında ben forumlardan birinde kaş kaldırma konusu altında yara izinde çökme meydana gelebileceğini de duymuştum. Bu da biraz düşündürdü beni ama sanırım o dolguyla falan idare edilebilir.
Keşke forumda şu ameliyatı olan biri paylaşım yapsa da biz de daha iyi bir fikir edinebilsek.

Sizin o halde 6 ay sonra izleriniz daha da silikleşir.

Aslında ben forumlardan birinde kaş kaldırma konusu altında yara izinde çökme meydana gelebileceğini de duymuştum. Bu da biraz düşündürdü beni ama sanırım o dolguyla falan idare edilebilir.
Keşke forumda şu ameliyatı olan biri paylaşım yapsa da biz de daha iyi bir fikir edinebilsek.
Youtubede direct browlift yazinca çıkıyor videolar keske yaptirmis birine sorabilsek

Doktor becerisine baglı bir durum bence. Tam kaş hizasında sınır kesi olursa kaş bitimi tüylü bölgeden alınırsa yani deri fazlalığı, kaş kaybı olmaz. Ufak tefek dökülme belki olur ilk başta ama sonra çıkar bence. Olmadı bir iki kıl teknigi microblading ile gizlenir 😉
Ben şakak germe olmuştum, saç içinde kesi yapılmıştı. Birçok kişi saç kaybı oldu diye yazmış. Bende olmadı, saç çıktı misal 👍
Merhaba,
Siz kime olmuştunuz şakak germe ameliyatini acaba?
Bende dusunuyorum doktor arastiriyorum düşük göz kapaklarım için

Sadece şakak germe olsa Hasan Fındığı seçerdim ama daha revizyon rinoplasti, bişoktemi, çene ucuna dolgu ameliyatlarida var baya masraf

Sadece şakak germe olsa Hasan Fındığı şeçerdim ama daha revizyon rinoplasti, bişoktemi, çene ucuna dolgu ameliyatlarida var baya masraf
Burun kaçıncı ameliyatınız olacak?
Kombin olunca yine daha uygun geliyor.. Çene ucuna yag dolgusu yaptırın, madem ameliyat oluyorsunuz. Fırsat bu fırsat 👍

Tanidiklariniz bu ameliyati oldumu ona gördünüzmü sonucu yani.
Ben saç çıkmamasindan korkuyorum ameliyat yerinden
Valla saç konusu biraz karmaşık. Benim saç çıktı, hiç belli degil kesi yeri.. Saç çıkmayanlar da varmış, forumda okudum.. O konuda şanslıyım 🥰
2014 yılında olmuştum, eski haline dönmedi gözlerim. Ama öyle hani ameliyat oluşumda gözlerimi çektirmişim gibi degil tabi 😀 Doğal çekik duruyor. Şimdi ara sıra bir daha mı yaptırsam demiyor degilim 😎

Burun kaçıncı ameliyatınız olacak?
Kombin olunca yine daha uygun geliyor.. Çene ucuna yag dolgusu yaptırın, madem ameliyat oluyorsunuz. Fırsat bu fırsat 👍
Burun ikinci olacak ama Hasan Fındık hakkinda burun için kötü yorumlar gördüğümü hatirliyorum.
Çene ucuna dolgu yerine yağ dolgusu dahamı iyi sizce?
Çünkü yağ dolgusunuda ameliyattan saydiklarini gordum ve herşey icinde ameliyat secenegini istemiyorum yoksa bayagi ameliyat olmam gerekecek kisa sürede

Valla saç konusu biraz karmaşık. Benim saç çıktı, hiç belli degil kesi yeri.. Saç çıkmayanlar da varmış, forumda okudum.. O konuda şanslıyım 🥰
2014 yılında olmuştum, eski haline dönmedi gözlerim. Ama öyle hani ameliyat oluşumda gözlerimi çektirmişim gibi degil tabi 😀 Doğal çekik duruyor. Şimdi ara sıra bir daha mı yaptırsam demiyor degilim 😎
Ben şu fazla göz kapaklarımdan kurtulsam sonrasinda badem göz yada yuvarlak göz umrumda değil :)

Back
X