Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en basit yöntemi botox, eğer çok aşırı bir düşüklük yok ise botoxla eski konumuna geri getirilebilir etkisi 4-6 ay sürüyormerhaba arkadaşlar bende kaş kaldırmayı düşünüyorum ancak bu konuda hiçbir fikrim yok.hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz ve hangi yöntemle olan daha iyi.saçlarımın içinde kesilmesi hoş gelmedi bana çünkü zaten saçlarım az dahada azalması üzer beni.ankarada uzman bir doktor varmı bu konuda.
merhaba bende yenı katıldım..botoks yaptırdım 6.gunumdeyım ama etkı goremedım bende basıt yontem olan iple kaş kaldırmayı ıstıyorum kaşlarım çok duşuk yaşlı gıbı duruyo..arkadaşin hango doktora yaptırdı ..ögrenebılır mıyım:)kaş kaldırmayı bende çok istiyorum arkadaşım yaptırdı çok güzel duruyo şimdi ifadeside değişti valla ama cesaret yok bende :) biraz canıma kıyabilirsem hemen yaptırcam + daylight sen bu botoksu adanada nerde yaptırdın?
pff kimsenin buraya baktığı yok
ben klasik yontemle kas kaldirma ameliyati oldum.bir ay oldu kaslarim hala kalkik goorunmuyor.doktoruma yazdim 3ayda son sekllini alcak diyor.kaslar normalde ameliyattan sonra kalkik gorunmez mi zaten yoksa birkac ay sonra mi kalkmaya baslar?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Bende cuma gunu endoskopik kas kaldirma ameliyati olacagim ve biraz korkuyorum cunku esim bilmiyor ve cuma aksami annem hasta diye onda kalicam ama sure iyilesme icin yeterli diil yuzume vitamin yaptrcam dedim bise demedi ama ameliyati bilse izin vermez off aslinda doktorum bi haftada iyilesir dedi korktugum dikisler her ne kadar sacli deri icinde olsada gorurse bi aciklama yapamam yuzumun sis olma durumunu vitamin yaptrdim diye gecstririm ama cok kotu olurmu acaba senin iyilesme surecin nasildi endoskopikmi oldun ameliyatini