kaş kalinlaştirma

petite35

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
96
29
288
Merhaba herkese

benim kaşlarim cok ince , kalinlaştirmak istiyorum ancak cok cok begendiğim ve dogal yollarla kaş cikaran ve sonrasinda kontur çizen bir yer var ama 1000 tl, acikcasi kaş için cok fazla geldi bu rakam

sizin onereceğiniz doğal olarak kaş kalinlaştiran merkezler var midir ? dovme gibi siyah kalin kaşlardan bahsetmiyorum tabi :)

onerileriniz için tesekkurler

ayy kontur çok kötü duruyo burda biri resim eklemişti kaşlarının uç kısımları yukarı doğru bakıyodu hiç doğal değildi istersen bi gooledan bak resimlere öyle karar ver bence

Ben bir defa görmüştüm çizgi çizgi yapmışlardı ve çok güzel duruyordu,ama o kadar dikkat ettim,gördüğüm tek iyi sonuç oydu

Bnm kaslarim kalin bnde bir turlu sekle sokamiyorum kuafore de bu tiple gitsem iyice alismadigim birsey yapicak dellendircek diye gitmiyorum bn napcam asil

Bnm kaslarim kalin bnde bir turlu sekle sokamiyorum kuafore de bu tiple gitsem iyice alismadigim birsey yapicak dellendircek diye gitmiyorum bn napcam asil
Canım yani aldırırsın,baktın beğenmedin,uzatırsın,o kadar da zor bişey değil

Canım yani aldırırsın,baktın beğenmedin,uzatırsın,o kadar da zor bişey değil
En son aldiucgendeli oldum yolunmus tavuk gibi hissettim kendimi ben cok goze batsin istemiyorum aldirinncada gidip illa senin yuzune bu olur diye sinirlari zorluyorlar halbuki 5dakikalik is azcik duzeltsin yeter kendim bile alirken kendime kiziyorum oradan niye aldim ki dursaydi diye

Walla ne desem bilemedim şimdiSenin işin de zor,ben kendim alıyorum,başkası alsa uyuzlanırım herhalde:)

Arkadaslar ben de kaslarimdan sikayetciydim kalici makyaj yaptirmaya karar verdikten sonra uzun arastirmalarim sonucunda islemleri ankarada su makeup da yaptirmaya karar verdim iyi ki de bu karari vermisim son derece memnun kaldim,uzman bayan arkadas konuya cok hakim oldukca da basarili,islemler hastane ortaminda son derece steril yapiliyor ilgilenenlere tavsiye siddetle ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…