canım bende yaptırmayı düşünüyorumda bazı tereddutlerim var kalıcı dövme gibi mi acaba abdest geciriyormu nası bısey 3 4 yıl gıdıyomus ortalama heralde
benimkinin rengi baya bir soldu, sanırım iyi boyayla yapmamışlar benimkini. Yine yapay görüntü var evet ama onu da açık renk kaş kalemiyle filan yok etmeye çalışıyorum artıkpeki o kaş çıkaran ürünün adı ne ?
mrböncelikle evet abdest geçiyor çünkü kulandıkları boya bitkisel pigmentlerden oluşuyo dövme gibi değil tabi dövmecide yaptırırsan aynı dövme oluyo ama normal kalıcı makyaj uzmanına yaptırırsan en az 3 sene kalıyo ben daha önce yaptırmıştım 7 sene kullandımm ankaradaki herkese tavsiye ediyorum valla süper yapıyolar erkek olan uzman dövme silme konusunda uzman kadında kalıcı makyaj yapıyo vallai süperrrr
slm canlarım ya sızlere bırsey sormak ıstıyorummm ben kaslarımdan hıc bır sekılde mennun degılım bence bır kadını guzel gosteren en onemlı seylerden bırıde kaş. bugun yolda gıderken gordum kaş konturu bu ne demek yanı aklıma gelen sey kalıcı makyaj tarzı bırseymı acaba bole bır teknıkle kaslarını duzeltenlere varmı varsa mennunlarmı ayrıca fıyat ne kadar bılgı verırsenız cok mennun olurum canlarım:uhm:
slm canlarım ya sızlere bırsey sormak ıstıyorummm ben kaslarımdan hıc bır sekılde mennun degılım bence bır kadını guzel gosteren en onemlı seylerden bırıde kaş. bugun yolda gıderken gordum kaş konturu bu ne demek yanı aklıma gelen sey kalıcı makyaj tarzı bırseymı acaba bole bır teknıkle kaslarını duzeltenlere varmı varsa mennunlarmı ayrıca fıyat ne kadar bılgı verırsenız cok mennun olurum canlarım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?