ilk zamanlar evet koyu oluyo ama o yapay görüntü emin olun geçmiyor. Ben sildirdim şimdi sildirdiğim yer kırmızı makyajla kapatıyorum ne zaman geçer hiçmi geçmez bilmiyorum

İnşallah iyi bir yerde yaptırmışsınızdır. Bu boyaların çok çeşidi var dövme boyası ise eyvah ki eyvah

Benimki kalıcı makyaj boyasıymış ve yağlı olan versiyonu!!! sildirdiğim halde orası parlak duruyo. 1kere daha gidip sildirmem lazım. 2. kere gidip iyice yara yapmak istemiyorum yüzümü. Boyanın ne olduğunu kesinlikle sorun sonuçta yüzünüz ve hiç yoktan yere yüzünüzün tam ortasında bir izle gezmek cok zor. Ayrıca kaş çıkarma konusunda güzel bir ürün buldum keşke başından araştırsaymışım gittim yaptırdım kendimi aptal gibi hissediyorum. Yaptırdığım yer Avcılar Pudra Beauty sakın olaki gidip rezil olmayın. Rezilliği geçtim o iz sizinle hep kalıcak unutmayın silinir diyenler halt etmiş evet rengi siliniyor ama o kırmızılık ne olacak.??? Verdiğim tonla para cabası. Sildirme işlemini başka merkezde yaptırdım. Lazerle silme işlemi yapanlara asla güvenmeyin var olan kaşlarınızda küstürüyor ömür boyu kaşsız kalırsınız. kaş çıkarıcı ürün 300lira civarı ve bildiğiniz kendi kaşınızı güçlendirip kaş çıkarıyor ne yapaylık ne iz kalmıyor. Benim 2 ay geçti ne çektim anlatamam. İşi öğrendim çok araştırdım ama gec oldu. Şimdi o kaş çıkarıcı üründen alıp kırmızılıkları kapatmaya çalışıcam.KIZLAR ŞARLATANLARA DİKKAT EDİN HEM PARANIZDAN HEM GÜZELLİĞİNİZDEN OLMAYIN !!