- 23 Ağustos 2012
- 51.246
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.607
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Off kızlar, ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiyeye son ziyaretimden beri 2 ay oldu, kaşlarım uzadı haliyle. Burda kuaaförler var ama doğru düzgün kaş yapan biri var mı bilmiyorum, ben de durumu toplayayım diye az önce cımbızı elime aldım ve şimdi travestiye döndümBildiğiniz bir kaş uzatan formül falan var mı, ben hep kalın kaşlıyımdır, iğrenç oldum ( Kalemle içini doldurayım dedim , o da korkunç oldu.
aynı durumdayım ben de ama biraz uzattım 1 haftada en azından ilk aldığımdaki gibi incecik değil... her akşam yatmadan sarımsak sürüyorum sen de dene işe yarıyor...
Off kızlar, ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiyeye son ziyaretimden beri 2 ay oldu, kaşlarım uzadı haliyle. Burda kuaaförler var ama doğru düzgün kaş yapan biri var mı bilmiyorum, ben de durumu toplayayım diye az önce cımbızı elime aldım ve şimdi travestiye döndümBildiğiniz bir kaş uzatan formül falan var mı, ben hep kalın kaşlıyımdır, iğrenç oldum ( Kalemle içini doldurayım dedim , o da korkunç oldu.
Kullandığın kalem siyah olmasın, kahverengi kaş kalemi kullan,arkasındaki fırçası ile dağıt.
Uzayana ve yeniden şekil verene kadar çözüm bu,kahkülde dikkati kaşlarından alır.
Ben ilk kaş alma deneyimimi yaş 15 kendim yapmıştım,ikisini birbirine eşitleyene kadar aynadaki son halim Adile Naşit kaşı olmuştu
ben kaslarımı hic kuaföre aldırmadım. hep kendim aldım. baskasına da güvenemem zaten zor sekil alan kas yapım vardır.
kendini alıştırmalısın artık.
Saçlarım dalgalı, kahkül yapınca onlar iyice kıvırcık olup havaya gidiyor . iyi bir fikir ama bana olmaz. Hem travesti hem kötü saçlı olmak istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?