Göz Makyajı Kas ve Kiprik Serumu

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Defne Dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
8
1
Merhaba arkadaslar bilginiz kas kiprik serumu varmi acaba ne kullanabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden Tesekkurler...

Mavala nın serumundan memnun kalmıştı arkadaşım.
Ben Lumigan diye bir göz damlası kullanmıştım kirpiklerimi uzatmak amaçlı, aslında kendisi bir ilaç, insanlar kirpik için almaya başlayınca aynı firma aynı ürünü latisse adıyla damla değil de serum olarak da satmaya başladı, damlanın fiyatı serumun 10da 1 i kadar ama aynı çözelti içerik.Tabii ki gözüme damlatmıyordum, fırça yardımıyla kirpik diplerime sürüyordum eyeliner sürer gibi.Gerçekten de bariz şekilde uzatmıştı, ancak sonsuza kadar kullanamayacağım için bıraktım günün birinde.Tekrar alıp yaza hazırlık mı yapsam :) bu ürünleri bi araştırıp arasından seçim yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar bilginiz kas kiprik serumu varmi acaba ne kullanabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden Tesekkurler...
oriflame in hyper stretch kirpik serumu inanılmaz etkili bu konuda. şidetle önereceğim bi ürün. birde kirpiklerinize maskara sürdüğünüzde ıslak mendil veya suyla çıkarmak için kirpiklerinizi yıpratmayın. mutlaka göz makyaj temizleyici kullanın bi çoğu makyajı çıkarmayla birlikte besleyicidirde

Kesinlikle mavalayi tavsiye ederim. Benim gibi kassizda kasları kalın yaptıysa artık daha ne denir.kas kontörü yağlar kazimalar yıllarca ugrasmalar küsen kasimi getirmedi. Mavala 6 ayda doğal kalın kas yaptı. Biraz pahalı ama değer kesinlikle.ve bakim yapiyo.oyuzden bırakamıyorum bu ürünü. Olmazsa olmazım oldu.heryerde reklam gibi tavsiye ediyorum ama herkesin bu ürünü kullaninca istediği kasa kirpige kavuşacağını bildiğim için anlatıp duruyorum. Hepiniz bilin istiyorum napayimm:KK53:

benim nrmalde cansiz bir kirpigim vardi.uzadilar ben de pek inanamadim..eger kirpiklerin biraz kalinsa daha da iyi sonuc alirsin..Bazi arkadaslar süper sonuclar aldilar.

Merhaba. Ben Mavala kas kirpik serumu kullaniyorum. Urun cok basarili. Zira ipek kirpik cikarttiktan sonra tek tuk kalan kirpiklerimi inanilmaz duzeltti, yeni kirpik cikmasina ve olan kirpiklerin uzamasina cok katki sagliyor. 27 Nisan'dan beri kullaniyorum. Cok memnunum.

X