kasaltı mı göğüs altı mı

arzucum uzman olmuşben daha protezler hakkında bukadar bilgiye sahip diildim açıkcası...tekrar teskler arzucum bizi aydınlattığın için...hem iileşme sürecinin gecikeceğinden korktuğum için hemde protezin içeriğinden dolayı bende göğüsaltına kara verdim kızlar... yani kesi yeri olarak. protez kasaltına yerlesecek.

Son düzenleme:
bence en güzeli doktorunuzun size önerdiği memenize en uygun protez ve yapacağı işlem kas altı yada kas üstü yada kas zarı altı farketmez herkesn bünyesi bir değil ve meme dokusuda aynı değil onun için iyi bir doktor bulup size hangi yöntemi uygun görüyorsa ve hangi protezi uygun görüyosa onuyaptırın derim önemli olan doktor ve sağlıklı bi şekilde ameliyattan cıkmaktır burda herkesde ayrıca yaşadıkları deneyimleri anlatıyor buda bize en iyi örneklerdir iyikii burdayız iyiki birbirimize yardımcı oluyoruz buda mutluluk verici:)

Günaydın,mesajını şimdi okuyorum,oysa senden sonra yağmurluğa yazmışım.çok teşekkürler,fotograflarına da şimdi bakıyorum,evet çok doğal ve ölçüleri bence mükemmel,hatta bedenine göre dolgun da,oysa cc söyleyince kulağa ne kadar az geliyor değil mi?güle güle ve iyi günlerde kullan sevgilerimle.

teşekkürler zeynep17... ben çok ince bir yapıya sahibim ondan tam ideal. bu ölçünün dolgun olmasının diğer bir nedeni de benim mememin zaten var olmasıydı. hani hiç olmayan bir meme yapım yoktu avucumu fazlasıyla dolduruyordu ama biraz daha büyük olsun istedim. darısı hepinizin başına..:)

Meme protezleri silikon jel ve serum ile dolu olmak üzere iki ana guruba ayrılırlar. Serum ile doldurulan protezlerin bazı sakıncaları olabilir. Bir süre sonra protezin içindeki su buharlaşarak protez hacmi azalabilir. Protez içinde boşluk oluşursa çalkalanma sesi gelebilir. Su ısı iletimi fazla olduğundan soğuk ortamda üşüme hissi, sıcak ortamda sıcaklık hissi verebilir. Silikon jel protezlerde ise ısı iletimi çok azdır. Silikon protezlerin ömrü teorik olarak insan ömründen fazladır, bundan dolayı değiştirilmesi şart değildir.

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

''bazı sakıncaları OLABİLİR...'' illa ki olur demek değildir. Ben 3 yıldır kullanan biri olarak ne bir çalkalanma, ne soğukta üşüme, ne de sıcakta sıcaklık hissi veriyor. protezimin ömrüne gelince 20 yıl ömrü var, kaldı ki bu 20 yıl boyunca bunu kullanacağımı sanmıyorum. bekarım ve henüz çok genç yaştayım, aynı silikonla ömür geçirme, silikonlarımı üstümde çürütme gayesinde de değilim. o nedenle ömür konusunda telaşım yok. 20 yılda çok uzun bir süre zaten.

ayrıca benim her yorumuma internetten copy paste yaparak gelmeniz güldürüyor beni. hani burda herkes kendi fikrini söylüyordu? hani kendi düşüncenizi empoze etme amacında değildiniz? bildiğiniz ben yaptım doğru, o yaptı, başka yöntemle yaptı ''yanlış'' modundasınız. kendinizle ve yazdıklarınızla çeliştiğinizi söylemeden geçemicem. benim yazılarıma muhalefet olmak yerine, öznelliğinizi korumanızı rica edicem. benim düşünce ve önerilerimi baz almadan kendi fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. aksi takdirde bende sizin gibi komik bir şekilde copy paste olayına girmek zorunda kalcam, ve forumu gereksiz br şekilde işgal edicez. o nedenle herkesin fikrine ve tecrübesine saygı...

kızlar ben kasaltı ameliyat oldum,doktorum bu yöntemin daha sağlıklı olduğunu söyledi,aynı zamanda diren de kullanılmıyomus kas altında(ben direnden korkuyordum).bugun 3.günüm.yatıp kalkmam cok cok zor...

aynen öle cnm üst taraf kas altında doğal dursun dekolte diye. alt taraf kas üstünde meme dik dursun die..

enteresann:)) iki tane düşük gramlı protez kullanılıo yani,iyimiş. benimkiler de doğallaşmaya baslasın,fotolarımı ekliycem.yorumlarınızı merak ediyorum.

enteresann:)) iki tane düşük gramlı protez kullanılıo yani,iyimiş. benimkiler de doğallaşmaya baslasın,fotolarımı ekliycem.yorumlarınızı merak ediyorum.

hayırrr iki tane protez olurmu hiç
bir tane protez kullanılıyo protezin üst tarafı kasın altında alt tarafı kasın üstünde kalıyor yani üstten kas baskı yapıyor umarım anlatabilmişimdir
albüm için oturmasını bekleme benim daha bir haftalık yani yarın öyle olucak ben bugünü çarşamba sanıyordumda küçük bir albüm yaptım arkadaşların görüşlerini almak için sende yaparsan yorumları almış olursun

hahayy cok komığim zor bi işleme benziyor.gecmiş olsun sana da..umarım memnunsundur.sağlıkla güle güle kullan
şimdi kontrole dr gidiyorum, akşama bakarım fotolara..(bana komık görünüyorlar hala)

canım Nebil Bey konusunda söylediklerine aynen katılıyorum 9 hafta önce ameliyat oldum ona şimdi yanından geliyorum çok seviyorum ben de kendisini. Çok memnunum ne derse çıkıyor ne önerirse yapmak gerekiyor. Çok tecrübeli çok şey görmüş çok deneyimli. Sonuçlarda çok iyi oluyor gördügüm bütün fotografları çok begendim. Kendiminki de öyle hiçbir yapaylık yok.

anacım bana gayet jel protez koltuk altından kas altına yerleştirildi. Ben de sizin gibi sadece serum konuyor sanıyordum Nebil beye sormuştum. Valla ben yıllardır yapıyorum dedi:) Sonra Ferruh Bingülle görüşmüştüm o da aynı şekilde koltuk altından jel koyabilirim demişti. Sanıyorum zor koltuk altından sokup da düzgünce yerleştirmek. Yapan doktor da az duydum. Bir de Amerika'da en yaygın protezler serum içerikli olanlar. Kuzenim yaptırdı 2 yıl önce. O anlatmıştı. Daha sert dokusu oldugunu söylemişti.

9 haftasın üstelik daha, ileride alacağı doğallığı tahmin etmeye başlamışsındır:) harika bir doktor seçimi yapmışsın, ticaret olarak değil, gerçekten sanat olarak yapıyor nebil bey bu işi. onun için kötü diyebilecek 1 kimse tanımıyorum. adam para konuşmuyor bile, burdan belli ediyor öncelikle işini sevdiğini. muhteşem olduğuna eminim memişlerinin hayırlı olsun:))

Evet canım ya. Nebil Beyle görüşünce bile mutlu oluyorum. Ufacık birşey sorsam niye böyle desem bıkmadan usanmadan açıklama yapıyor. Aklımda bişey kalmadan hafiflemiş ayrılıyorum muayenehanesinden. Dikişler içerden bi şişlik yaratmıştı. Neden hemen aramadın direk cepten ara diye kızdı:) Bir insan nasıl insanları memnun etmek mutlu etmek konusunda bu kdr sabırlı olur şaşırıyorum. Doktorumdan memununum. İnşallah herkes de memnun olur

canım, fikir olması açısından beni de eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…