- 25 Ocak 2023
- 709
- 291
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır istiyorum ama daha önce yalancı pozitif görmüştüm bir de bu sefer de olmadı diyip işe falan başlayayım dedim yarın iş başı yapacağım hatta yalancı pozitif olmasından çekiniyorum iki gün sonra tekrarlayacağım belli olur mu o zaman eşime de söylemek istemiyorum yanlış sonuçlar yüzünden artık inanmıyor bana
Bence işe başlayacaksanız bu gece bir kan verin kesinleştirin varsa zaten kanda direk çıkarHayır istiyorum ama daha önce yalancı pozitif görmüştüm bir de bu sefer de olmadı diyip işe falan başlayayım dedim yarın iş başı yapacağım hatta yalancı pozitif olmasından çekiniyorum iki gün sonra tekrarlayacağım belli olur mu o zaman eşime de söylemek istemiyorum yanlış sonuçlar yüzünden artık inanmıyor bana
İğne fobim var ayılıp bayılıyorum her seferindeBence işe başlayacaksanız bu gece bir kan verin kesinleştirin varsa zaten kanda direk çıkar![]()
Çok teşekkür ederim erken gebelik testlerinde başıma sadece bir kez geldi oda bu kadar değildi ama çoğunluk bir kaç saat geçince çıkıyordu kaset test yapıyorum bende erken gebelik testi kurbanı olmayayım diye . Kaset testler de ise ilk 30 dk da hiç çıkmadı diye hatırlıyorum yalan olmasınBüyük ihtimal gebelik var. Hiç şimdiye kadar 30 dkda çıkan çizgi gördünüz mü yoksa daha geç mi çıkmıştı? Bende hiçbir zaman 30 dk sonra ikinci çizgi olmamıştı ta ki hamileliğime kadar. Sitede çoğu kişi kuruma çizgisidir 30 dk sonra demişti ama öyle olmadı. Kuruma çizgisi genelde 2 saate falan çıkıyor zannımca, ama markadan markaya da değişir tabii. İsterseniz yarın başka bi marka testle deneyin ya da 2 gün daha sabredip 2 gün kala test yapin tekrardan. Hayırlısı neyse o olsun.![]()
İyi yapıyorsunuz. Ben de hiç erken gebelik testlerine inanmıyorum. Büyük ihtimal hamilesiniz, az daha sabredin 2 güne belli olur. Beni de haberdar edersiniz sonuçtanÇok teşekkür ederim erken gebelik testlerinde başıma sadece bir kez geldi oda bu kadar değildi ama çoğunluk bir kaç saat geçince çıkıyordu kaset test yapıyorum bende erken gebelik testi kurbanı olmayayım diye . Kaset testler de ise ilk 30 dk da hiç çıkmadı diye hatırlıyorum yalan olmasın
Bir kaç gün sonra tekrarlayacağım bakalım ne olacak hayırlısı neyse o olsun üzülmüyorum artık sadece kendimi heveslendirmek istemiyorum kendimizi üzdüğümüz kadar kimse üzmüyor bizi valla bu konuda
Çok teşekkür ederim tabi ederimİyi yapıyorsunuz. Ben de hiç erken gebelik testlerine inanmıyorum. Büyük ihtimal hamilesiniz, az daha sabredin 2 güne belli olur. Beni de haberdar edersiniz sonuçtan![]()
Merhaba hamile misiniz acabaÇok teşekkür ederim tabi ederim![]()
Evet hamileyimMerhaba hamile misiniz acaba