Kaset gebelik testi sonuca bakar mısınız ?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Kızlar ergle 5 gün var. Bu gün iş görüşmesine gittim yarın da başlayacağım ayrıca ilaca başlıcam diye test yapayım bi zararı olmasın dedim hemen beyaz ikinci çizgi oldu 30 dk sonra böyle oldu iki gün sonra tekrarlayacağım

Eklentiler

• IMG_0426.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 155
Gebelik var gibi duruyor, istemiyor musunuz?

Hayır istiyorum ama daha önce yalancı pozitif görmüştüm bir de bu sefer de olmadı diyip işe falan başlayayım dedim yarın iş başı yapacağım hatta yalancı pozitif olmasından çekiniyorum iki gün sonra tekrarlayacağım belli olur mu o zaman eşime de söylemek istemiyorum yanlış sonuçlar yüzünden artık inanmıyor bana

Rande etiketlemeyi unutmuşum

Bence işe başlayacaksanız bu gece bir kan verin kesinleştirin varsa zaten kanda direk çıkar

Bence işe başlayacaksanız bu gece bir kan verin kesinleştirin varsa zaten kanda direk çıkar
İğne fobim var ayılıp bayılıyorum her seferinde bari bir kaç gün bekleyip idrar da göreyim dedim hep hüsran oluyor sonra umarım koyulaşır hayırlısı neyse o olsun diyorum bir kaç gün sonra sabah idrarı ile deneyeceğim bir de adetime de 5 gün kaldı

Büyük ihtimal gebelik var. Hiç şimdiye kadar 30 dkda çıkan çizgi gördünüz mü yoksa daha geç mi çıkmıştı? Bende hiçbir zaman 30 dk sonra ikinci çizgi olmamıştı ta ki hamileliğime kadar. Sitede çoğu kişi kuruma çizgisidir 30 dk sonra demişti ama öyle olmadı. Kuruma çizgisi genelde 2 saate falan çıkıyor zannımca, ama markadan markaya da değişir tabii. İsterseniz yarın başka bi marka testle deneyin ya da 2 gün daha sabredip 2 gün kala test yapin tekrardan. Hayırlısı neyse o olsun.

Çok teşekkür ederim erken gebelik testlerinde başıma sadece bir kez geldi oda bu kadar değildi ama çoğunluk bir kaç saat geçince çıkıyordu kaset test yapıyorum bende erken gebelik testi kurbanı olmayayım diye . Kaset testler de ise ilk 30 dk da hiç çıkmadı diye hatırlıyorum yalan olmasın
Bir kaç gün sonra tekrarlayacağım bakalım ne olacak hayırlısı neyse o olsun üzülmüyorum artık sadece kendimi heveslendirmek istemiyorum kendimizi üzdüğümüz kadar kimse üzmüyor bizi valla bu konuda

İyi yapıyorsunuz. Ben de hiç erken gebelik testlerine inanmıyorum. Büyük ihtimal hamilesiniz, az daha sabredin 2 güne belli olur. Beni de haberdar edersiniz sonuçtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…