Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim asıl pik zamanım 11 gün önceydi şuan 4 gün sonra adet günüm bende merak ettim ne çıkıcak diye
Aaa hamilesin belki de test yapsan cıkarTeşekkür ederim asıl pik zamanım 11 gün önceydi şuan 4 gün sonra adet günüm bende merak ettim ne çıkıcak diye
Bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardırAaa hamilesin belki de test yapsan cıkar
Hayırlısı olsun hakkındaBilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardırbir iki gün sonra yapmayı düşünüyorum
Çok koyu olmuş T çizgisi yani pozitif bugünün yarına ve ertesi günü değerlendirinKızlar kaset ovulasyon testi yaptım sonucu anlayamıyorum t koyumu silikmi cok tuhaf bir test bu
Ben 11 gün önce yumurtlama gördüm adetime 4 gün var öylesıne yaptımÇok koyu olmuş T çizgisi yani pozitif bugünün yarına ve ertesi günü değerlendirin
Pik değilKızlar bana da bakar mısınız dün gece yapmıştım ilk defa yapıyorum pek bişey anlamadım
Allah gönlüne göre versinErken gebelik testi yaptım ama negatifti daha erken bakalım elimde son bir ovulasyon var onu yapıcam öğlen tekrar
Düne göre biraz daha silik gibi sankiAllah gönlüne göre versin![]()
Pcos varda bilmiyorum artık bakalım pazartesi göreceğimEger pcos yoksa bence gebelik testinde pozitif gorebilirsin. Benim öyle olmuştu.
Belki de 2. Defa yumurtluyorsundur, bakalım ne olacakDüne göre biraz daha silik gibi sankineyse pazartesi salı göreceğim hayırlısı
Gönlüne göre olsun. insallahPcos varda bilmiyorum artık bakalım pazartesi göreceğim
Yanı o da olabılır ama test bozuktur güven vermedi bana zatenBelki de 2. Defa yumurtluyorsundur, bakalım ne olacak