Bakınca görünmüyo yani ben görmedim ama çuplak gözle seçiliyor mu çizgi bir de adetiniz gecikti mi bir yakınımın adetten 15 gün sonra kaset testte ancak çıkmıştı benim de bugün gecikmemin 11. Günü henüz kan vermedim idrarda da Çıkmadı net olarak sadece çok sonradan silik çıktı yaptığım her testte bakıyım yarın ya da perşembe kesin kan vermeye gidicem inş
Bakınca görünmüyo yani ben görmedim ama çuplak gözle seçiliyor mu çizgi bir de adetiniz gecikti mi bir yakınımın adetten 15 gün sonra kaset testte ancak çıkmıştı benim de bugün gecikmemin 11. Günü henüz kan vermedim idrarda da Çıkmadı net olarak sadece çok sonradan silik çıktı yaptığım her testte bakıyım yarın ya da perşembe kesin kan vermeye gidicem inş
Merhaba benimde negatif ama aşırı göğüs ağrım var akıntım arttı bugün sanki reglim iki gün gecikti ne yapalım bekleyelim bir gelişme olursa muhakkak yazın
Merhaba benimde negatif ama aşırı göğüs ağrım var akıntım arttı bugün sanki reglim iki gün gecikti ne yapalım bekleyelim bir gelişme olursa muhakkak yazın
Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama adeti 20 gün gecikip öğrenen gördüm ben burda insan vücudu çok başka bir dünya o yüzden bence regl olana kadar ümit var
Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama adeti 20 gün gecikip öğrenen gördüm ben burda insan vücudu çok başka bir dünya o yüzden bence regl olana kadar ümit var
Valla bilemiyorum ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor başım çatlıyordu dünden beri ama olmadım artık ne çıkarsa bahtımıza hayırlısı olsun diyelim cnm
Birdaha yapmadım 2.günü adet oldum gibi başladı ve imkansız bişey oldu 2 gun sürdü ve normal adetim gibi değildi şuan beklemedeyim ayin 12sine randevu aldım testere yapmadım bidaha acaba yerlesmemi diye düşündüm kimisi az.olur diyor lekelenme gibi ama benim öyle olmadi sadece aşırı az sürdü ve hep pembe geldi kahverengi görmedim biterken bile
Yerleşme kanaması olabilir canım her zamanki adetten farklı olduğunu düşünüyorsan kesinlikle farklıdır.umarim hamilesindir eğer hamileysen hayırlı olsun değilsen de en kısa ve en hayirli zamanda olur inşallah.