Kaset teslerin güvenilirliği?

benim test sonucuna bakar mısınız?
Bakınca görünmüyo yani ben görmedim ama çuplak gözle seçiliyor mu çizgi bir de adetiniz gecikti mi bir yakınımın adetten 15 gün sonra kaset testte ancak çıkmıştı benim de bugün gecikmemin 11. Günü henüz kan vermedim idrarda da Çıkmadı net olarak sadece çok sonradan silik çıktı yaptığım her testte bakıyım yarın ya da perşembe kesin kan vermeye gidicem inş

Benim de bugün olmam lazımdı olmadım henüz bekliyorum kan verince muhakkak yazın sonucu

Yok regl olmadım henüz bugün kan verdim yarın çıkacakmış bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Ay hadi inşallah evde test yaptınız mı peki çoktı mı bişey rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba zeynep Hanım bugün kan testi yaptırdım negatif sizde durum ne inşallah hamilesnizdir aldınız mı sonucu
Merhaba zeynep Hanım bugün kan testi yaptırdım negatif sizde durum ne inşallah hamilesnizdir aldınız mı sonucu
Merhaba benimde negatif ama aşırı göğüs ağrım var akıntım arttı bugün sanki reglim iki gün gecikti ne yapalım bekleyelim bir gelişme olursa muhakkak yazın

Merhaba benimde negatif ama aşırı göğüs ağrım var akıntım arttı bugün sanki reglim iki gün gecikti ne yapalım bekleyelim bir gelişme olursa muhakkak yazın
Bende 12 gün sonra negatif çoktıysa ümit yok malesef ama sizin inşallah olur geç döllenme falan olduysa daha sonraları çıkabilir diye düşünüyorum

Bende 12 gün sonra negatif çoktıysa ümit yok malesef ama sizin inşallah olur geç döllenme falan olduysa daha sonraları çıkabilir diye düşünüyorum
Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama adeti 20 gün gecikip öğrenen gördüm ben burda insan vücudu çok başka bir dünya o yüzden bence regl olana kadar ümit var

Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama adeti 20 gün gecikip öğrenen gördüm ben burda insan vücudu çok başka bir dünya o yüzden bence regl olana kadar ümit var
Valla bilemiyorum ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor başım çatlıyordu dünden beri ama olmadım artık ne çıkarsa bahtımıza hayırlısı olsun diyelim cnm

Yerleşme kanaması olabilir canım her zamanki adetten farklı olduğunu düşünüyorsan kesinlikle farklıdır.umarim hamilesindir eğer hamileysen hayırlı olsun değilsen de en kısa ve en hayirli zamanda olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…