Benim bu reglmde hiç ağrım olmadı normalde kıvranırdımDaha belirgin olup olmamasinin kimyasalla alakasi varmi bilmiyorum. ama Sanmiyorum. Benim dongume 3 gun falan vardi ogrendigim de. Kan takibi yaptim degerler guzel ilerlemedi ve dongumun tam 1 hafta ustune kanamam basladi. Agrim cok fazlaydi.
Acaba gec döllenme olabilir mi ?Benim bu reglmde hiç ağrım olmadı normalde kıvranırdım
Aynen öyle yarın kan vericem bakalım ne çıkacaksaAcaba gec döllenme olabilir mi ?
Eger ki istiyorsan Allah nasip etsin insallah. En sagliklisi kan vermek. Yok sa bu sorular bitirir insani kendimden biliyorum
Aminnnn aminnnn senin icin hayirli olan haberini bekliyorum insallahAynen öyle yarın kan vericem bakalım ne çıkacaksarabbim hayırlısını nasip etsin inşallah her birimize
İnşAllah canım çok sağolAminnnn aminnnn senin icin hayirli olan haberini bekliyorum insallah
Canım yerleşme kanaması kırmızı olmaz. Ama kimyasalda beta çok yükselmiyor bende farkettigimde çok silik bir çizgi idi. Sen her ihtimale karşı kan verYaaa ama ben reglime 3 gün varken yaptığımda hiç bsy çıkmadı ozmn da belli olması gerekmiyormuydu? Ve sanki kimyasal olsa bile regl günümde yine baya kırmızı olması lazımdı
Bna haber ver lütfenAynen öyle yarın kan vericem bakalım ne çıkacaksarabbim hayırlısını nasip etsin inşallah her birimize
Bu testten öncekilerde üst tarafta var. Öncekiler de de belli belirsiz gittikçe belirginleşen bsy vardı bilmiyorum açıkçası ne olduğunu 3 testte de kuruma çizgisi olmaz gibi geliyorTestteki çizgi kuruma çizgisine benziyor. Anında mı çıktı yoksa bekeldikten sonramı?
Çok kareler Test yapmış biriyim. Bu Test negatif geldi bana.
Dilerim çok güzel sonuçlar alırsın. En kısa zamanda.
Yarın kan vercem bakalım hayırlısıCanım yerleşme kanaması kırmızı olmaz. Ama kimyasalda beta çok yükselmiyor bende farkettigimde çok silik bir çizgi idi. Sen her ihtimale karşı kan ver
Tabikide haber veririmBna haber ver lütfen
Canım kan verdim negatifBna haber ver lütfen
Belki yükselirCanım kan verdim negatif
2.30 çıktı
Yaa sanmıyorum ben ne zaman kan testi versem sonuç hep 2.30 ona da kafam karışıyor. 3 testin pozitif olmasına kafam karışıyor herşeye kafam karışıyor vallaBelki yükselir
Bence cuma gidecem bakalım ne diyecekYaa sanmıyorum ben ne zaman kan testi versem sonuç hep 2.30 ona da kafam karışıyor. 3 testin pozitif olmasına kafam karışıyor herşeye kafam karışıyor valla
Git bakalım sen ne durumdasın ne için gideceksinBence cuma gidecem bakalım ne diyecek
Adet olmadım hala bugün 18. Gün olduGit bakalım sen ne durumdasın ne için gideceksin
Test yaptın mı?Adet olmadım hala bugün 18. Gün oldu
Bu sabah yine yaptımTest yaptın mı?
Negatif gibi duruyoBu sabah yine yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?