- 27 Mart 2023
- 928
- 325
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Arkadaşlar testlere bakar mısınız ben artık çıldıracagım hamilemiyim kaset testte kuruma oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yok hamgi marka kaset testArkadaşlar testlere bakar mısınız ben artık çıldıracagım hamilemiyim kaset testte kuruma oluyor mu
Erken gebelik çekmedşmFotoğraflar yok ekle bakalım
BebetimeFotoğraf yok hamgi marka kaset test
Erken gebelik artimed fakat regl 5 gün varken yaptım dağılmıştı o da kurumuş böyle olmuşFotoğraf yok hamgi marka kaset test
Kan ver bnce pozitifErken gebelik çekmedşm
Erken gebelik artimed fakat regl 5 gün varken yaptım dağılmıştı o da kurumuş böyle olmuş
Ama baya sonra çoktı buKan ver bnce pozitif![]()
Yarın bir daha yap o zaman canm ama ilk attığın resimlere bakarak söyledim benAma baya sonra çoktı bu
Sonucun ne kuzumAma baya sonra çoktı bu
Regl oldum o kadar silik testten sonra 3 gün gecikmeli fakat bişey soracağım sizlerde hamile olmadan son adetinizde değişiklik oldu mu adet kanamam ilk defa böyle pıhtılı koyu kahve veya siyah ve ayrıca pul pul dökülüyor sanki ve az geldi koyu kan ve pütürlü şeyler varSonucun ne kuzum
Bilmiyorum canım ben onuRegl oldum o kadar silik testten sonra 3 gün gecikmeli fakat bişey soracağım sizlerde hamile olmadan son adetinizde değişiklik oldu mu adet kanamam ilk defa böyle pıhtılı koyu kahve veya siyah ve ayrıca pul pul dökülüyor sanki ve az geldi koyu kan ve pütürlü şeyler var