Kaset test pozitif, Erken gebelik testi negatif

Sabah yaptigim kaset test negatif çıktı dün neden silik çizgi çıktığını bilemiyorum. Regl olmadım bekliyorum. Hemen ümitsizliğe kapılmak da istemiyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. 🙏☺️
Bende evde bitane erken gebelik kalmış onu denrdim verdigim kanin üzerinden 2 gün geçti varsa bişey az da olsa çıkar diye çizgi aynı siliklikte çok az belli oluyor ilerleme olmamış büyük ihtimalle kestim ümidimi artık persembe günü regl olmam gerek artık onu bekliycem

Bende evde bitane erken gebelik kalmış onu denrdim verdigim kanin üzerinden 2 gün geçti varsa bişey az da olsa çıkar diye çizgi aynı siliklikte çok az belli oluyor ilerleme olmamış büyük ihtimalle kestim ümidimi artık persembe günü regl olmam gerek artık onu bekliycem
Benim normalim yarın ama ben hep normalin iki gün öncesinde yani dün olmam gerekirdi ama olmadı. Kan verdim o silik teste güvenip. Test sonucun beta HCG 0.14 çıktı. Regl de yok. Artık psikolojimin bozulduğunu hissediyorum. Belki de destek almam gerekiyordur. Regl düzenli amh iyi ama belki başka bir şey var

Benim normalim yarın ama ben hep normalin iki gün öncesinde yani dün olmam gerekirdi ama olmadı. Kan verdim o silik teste güvenip. Test sonucun beta HCG 0.14 çıktı. Regl de yok. Artık psikolojimin bozulduğunu hissediyorum. Belki de destek almam gerekiyordur. Regl düzenli amh iyi ama belki başka bir şey var
Benim sanırım yüzüm gulmeyecek ama inşallah sen güzel haber alırsın. Lütfen güzel haberini bizimle de paylaş

Olsun hayirlisi olsun vardir bundada bir hayır diğer aya denersin inşallah onda tutar

Benimde gulmeyecek gibi ovulasyon testi yaptım siliklesmis biraz baya koyuydu hamilelerde hep koyu çıkıyor normalde benimki siliklesincr biraz ümidim de kalmadı ac
Benimde gulmeyecek gibi ovulasyon testi yaptım siliklesmis biraz baya koyuydu hamilelerde hep koyu çıkıyor normalde benimki siliklesincr biraz ümidim de kalmadı acikcasi
Kan verdiniz mi ? Var mı güzel haber

Kan verdiniz mi ? Var mı güzel haber
Bugün kaset testte laboquik marka bu ay 5 tane yaptım kuruma çizgisi dahi çıkarmadı normalde 1 senedir kullanıyorum testi cikarmiyo kaset test işte bugün sabah yapmıştım çok silik birşey var gibiydi yine sabah tekrarliycam birşey cikicakmi regl olmazsam kan vereceğim oda persembe günü kesin olmam gerek persemve olmazsam cuma kan vericem.insallay

Back
X