kaset test pozitif kan negatif

Ebru6307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
53
3
1
arkadaşlar merhaba adetime 7 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim negatif 0.1 çıktı adetime daha 5 gün falan var sizc sonuç değiştir mi ne zmn tekrar kan vermeliyim bu durumu yaşayıp hamile kalan arkadaşlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen idrar testimi de koydum bakın

Eklentiler

• IMG_20250513_120934.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250513_120930.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 55
elinizdeki kaset değil erken gebelik testi ve bu testler güvenilir değil genelde çoğu pozitif veriyor yani silik çizgi veriyor markası artı medse asla güvenmeyin boşuna seviniliyotr çünkü biraz bekleyin adetiniz geçerse kan verin

Bu arada kızlar belirtilerim de vardı göğsü ağrısı bel ağrısı falan ondan dolayı şüphe duydum geç döllenme olabilir mi acaba kanda çıkmamasının sebebi bu durumu peki yaşayan oldu mu

inşallah canım bu ay olmadı başka zaman 6 7 aydır istiyoruz normal yollardan bı türlü tuturamadık
Yani tabi mücadele ediyorsunuz her ay farklı umutlar besliyorsunuz anlıyorum ama yıllarca bu mücadeleyi verenler var bence biraz daha sabredin dua edin allahtan isteyin ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…