Bazen mi ahsjdjdj 5 tane yapmıştım 5 tanesi de yalancı pozitif verdi öyle iğrenç bir marka yani. İnsanların duygularıyla oynuyorlar resmen.Elinizdeki test Artimed mi ? Bazen yalancı pozitif veriyor testler
Genel testleri dedim artimede göre herkes hamileBazen mi ahsjdjdj 5 tane yapmıştım 5 tanesi de yalancı pozitif verdi öyle iğrenç bir marka yani. İnsanların duygularıyla oynuyorlar resmen.
şuan ismini hatırlamıyorum ama erken gebelik testi olarak aldımElinizdeki test Artimed mi ? Bazen yalancı pozitif veriyor testler
evet kan sonucunu görünce şok oldum yıkıldım resmenBazen mi ahsjdjdj 5 tane yapmıştım 5 tanesi de yalancı pozitif verdi öyle iğrenç bir marka yani. İnsanların duygularıyla oynuyorlar resmen.
Ay gerçekten mi ahsjdjdjf şaka gibi negatif olana pozitif pozitif olana da negatif basıyor demek kiGenel testleri dedim artimede göre herkes hamileama ben hamile kaldığımda bana negatif vermişti
elinizdeki kaset değil erken gebelik testi ve bu testler güvenilir değil genelde çoğu pozitif veriyor yani silik çizgi veriyor markası artı medse asla güvenmeyin boşuna seviniliyotr çünkü biraz bekleyin adetiniz geçerse kan veroyl
zamanı vardır mutlaka öyle düşünün içinizi rahat tutun her nasip vaktine esirdir. İnşallah o günler yakın zaman da gelir ve güzel haberi alırsınız.evet kan sonucunu görünce şok oldum yıkıldım resmen
zamanı vardır mutlaka öyle düşünün içinizi rahat tutun her nasip vaktine esirdir. İnşallah o günler yakın zaman da gelir ve güzel haberi alırsınız.
Yani tabi mücadele ediyorsunuz her ay farklı umutlar besliyorsunuz anlıyorum ama yıllarca bu mücadeleyi verenler var bence biraz daha sabredin dua edin allahtan isteyin ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah canım bu ay olmadı başka zaman 6 7 aydır istiyoruz normal yollardan bı türlü tuturamadık
Yani tabi mücadele ediyorsunuz her ay farklı umutlar besliyorsunuz anlıyorum ama yıllarca bu mücadeleyi verenler var bence biraz daha sabredin dua edin allahtan isteyin ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet hatta ben yıkılmıştımAy gerçekten mi ahsjdjdjf şaka gibi negatif olana pozitif pozitif olana da negatif basıyor demek ki
Allahtan yıkılmanız kısa sürmüş bi şekilde teyit edip doğruyu öğrenmişsiniz darısı her negatif görenin başına ahsjdjfjEvet hatta ben yıkılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?