Kaset test silik çizgi lütfen bakın

Yaaa 😁 ay çizgi çıkmış umut var. Ben de yarın sabah yapıcam kaset test. Tabi bugün adet olmazsam… Benim de yumurtlama bitince göğüslerim özellikle uçları çok acımaya başladı ama şimdi azaldı acısı :KK43: sanırım olmayacak bu ay da😔 çünkü hiç geçmediğini yazanlar olmuş :KK43:
Sen baskalarının belirtilerini düşünme kimi hiç yasamadan oluyormus o yüzden bosver test albilme ihtimalım varsa yap 😂😂 bugün

Sen baskalarının belirtilerini düşünme kimi hiç yasamadan oluyormus o yüzden bosver test albilme ihtimalım varsa yap 😂😂 bugün
Ay yarın çıkıcam aslında yedek alabilirim ama bugün elimde olanı yapsam mı ki ya bak yine gaza geldim😁 ilk idrarım değil aslında. Çıkmaz da şimdi doğru sonuç

Ay yarın çıkıcam aslında yedek alabilirim ama bugün elimde olanı yapsam mı ki ya bak yine gaza geldim😁 ilk idrarım değil aslında. Çıkmaz da şimdi doğru sonuç
Bi kac saat daha bekle biriksin idrar 😅 yedek alabilirsen tabi yap alamazsam harcama maksak hecan gidermek 😂 cıkmasa bile daha adete 4 gün var yarın yine baakrsın cıkarsada yarını daha hecanlı beklersinn🫶🫶🫶🫶🌸 sen bilirsin geem kuzum

Bi kac saat daha bekle biriksin idrar 😅 yedek alabilirsen tabi yap alamazsam harcama maksak hecan gidermek 😂 cıkmasa bile daha adete 4 gün var yarın yine baakrsın cıkarsada yarını daha hecanlı beklersinn🫶🫶🫶🫶🌸 sen bilirsin geem kuzum
Dur bakalım bugünü sabırla bekleyemezsem yaparım akşama ama beklersem yarın sabah ilk idrarla yapayım. Tabi adet olmazsam 😁 çünkü dün sabah tek çizgi çıktı. Bir günde ikinci çizgi çıkmaz herhalde bilemedim. Kasıklarımda ağrı devam ediyor üf

Dur bakalım bugünü sabırla bekleyemezsem yaparım akşama ama beklersem yarın sabah ilk idrarla yapayım. Tabi adet olmazsam 😁 çünkü dün sabah tek çizgi çıktı. Bir günde ikinci çizgi çıkmaz herhalde bilemedim. Kasıklarımda ağrı devam ediyor üf
Dün yaptıysan yarın yap 🌸🫶bizede at

16668638895757753296340061846876.webp
kızlar dayanamadım yine yaptım bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20221027_130827.webp
    IMG_20221027_130827.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 79
Var diyemem ama yok hiç diyemem. En sağlıklısı gidip kan vermek. Bu testlere inancım kalmadı benim artık. Gidin kan verin kafanız rahatlasın. Umarım vardır gönlünüze göre hayırlısı neyse o olsun🤍💜
Bende inanmıyorum canım o yüzden kan bile vermicem hayatıma normal devam

Back
X