- 25 Kasım 2022
- 45
- 20
- 3
- 22
- Konu Sahibi betldmrbs01
-
Testte var gibi gözüküyor fakat bazen bu testlerde hata olabiliyor isterseniz bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapınMerhabalar erken gebelik testinde negatif çıktı fakat kaset teste silik çıktı ilk 10 dk içinde adetime 1 gün var kafam karıştı bakarmışsınız acaba gebelik olabilir mi
Testte var gibi gözüküyor fakat bazen bu testlerde hata olabiliyor isterseniz bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapın
Kaset test her zaman daha güvenilir bence. Ama yine de testi tekrarlamanızda fayda var. Yine silik çıkarsa kan verinMerhabalar erken gebelik testinde negatif çıktı fakat kaset teste silik çıktı ilk 10 dk içinde adetime 1 gün var kafam karıştı bakarmışsınız acaba gebelik olabilir mi
Cnm benim testim de kaset testti regl günüm dört gün geçti aradan olmadım dün yapmıştım testi silik çıktı aynı şekildeMerhabalar erken gebelik testinde negatif çıktı fakat kaset teste silik çıktı ilk 10 dk içinde adetime 1 gün var kafam karıştı bakarmışsınız acaba gebelik olabilir mi
Maşallah pozitif canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar dün ki yaptığım test sizce ne sonucu ben anlayamadım
Maşallah pozitif canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnanmıyorum ya pozitif mi şimdi cidden
Darısı bizim gibi çok isteyenlere Allahını izniyleMaşallah pozitif canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnanmıyorum ya pozitif mi şimdi cidden
İnşlh cnmDarısı bizim gibi çok isteyenlere Allahını izniyle
Sizce varmı bugün ilk idrarla la yaptımİnşlh cnm
Çok silik birşe gördüm resmini çektim adetim 2 gün var gerçi buralar çok düzensiz aslında bugün olmam lazım ama normalde 22 gundeydi o yüzden 2 gün varSizce varmı bugün ilk idrarla la yaptım
Var gibi duruyor cnm ama sen yinede iki veya üç güne tekrardan test yapSizce varmı bugün ilk idrarla la yaptım
İnşallah vardır yaa bir tane kimyasal gebelik geçirdim temmuz da çok istiyorumVar gibi duruyor cnm ama sen yinede iki veya üç güne tekrardan test yap
Tabi birde korku yine kimyasal olursa diye meleğimiz umarım bizimledir ve sağ sağlım kucağımıza aldığımız günleri de görürüzİnşallah vardır yaa bir tane kimyasal gebelik geçirdim temmuz da çok istiyorum
Vardır cnm inşlh stres yapmaİnşallah vardır yaa bir tane kimyasal gebelik geçirdim temmuz da çok istiyorum
İnşallahVardır cnm inşlh stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?