Kaset test silik erken gebelik testi mega

betldmrbs01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
45
20
3
22
Merhabalar erken gebelik testinde negatif çıktı fakat kaset teste silik çıktı ilk 10 dk içinde adetime 1 gün var kafam karıştı bakarmışsınız acaba gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 9B825A2F-D6B1-4660-B15B-C2D1F6EC8995.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.018
Merhabalar erken gebelik testinde negatif çıktı fakat kaset teste silik çıktı ilk 10 dk içinde adetime 1 gün var kafam karıştı bakarmışsınız acaba gebelik olabilir mi
Testte var gibi gözüküyor fakat bazen bu testlerde hata olabiliyor isterseniz bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapın

Hep bu testen kullanırım bu zamana kadar erken gebelik testi bile yanlış sonuç verdi ama bunda ilk defa görüyorum hayırlısı

Kaset test her zaman daha güvenilir bence. Ama yine de testi tekrarlamanızda fayda var. Yine silik çıkarsa kan verin

Cnm benim testim de kaset testti regl günüm dört gün geçti aradan olmadım dün yapmıştım testi silik çıktı aynı şekilde

Kizlar dün ki yaptığım test sizce ne sonucu ben anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20221128_142420_493.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 733
  • IMG_20221129_021913.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 550
Maşallah pozitif canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnanmıyorum ya pozitif mi şimdi cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…