Gebeliğe Hazırlık Kaset test silik gecikmenin 4. Günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asltryk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Testi ilk yaptığımda direkt net belli oluyordu sonradan rengi soluklaştı ama kamerada net belli olmuyor gecikmemin 4. Günü yaptım eşim de normalde ben görsem görmezdi ilk defa silik çizgi o da gördü yarın test vereceğim kan testi AMA uyuyamıyorum uyanık birileri varsa anlayan bilen yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• IMG_4775.webp
    IMG_4775.webp
    127,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4776.webp
    IMG_4776.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 13
Testi ilk yaptığımda direkt net belli oluyordu sonradan rengi soluklaştı ama kamerada net belli olmuyor gecikmemin 4. Günü yaptım eşim de normalde ben görsem görmezdi ilk defa silik çizgi o da gördü yarın test vereceğim kan testi AMA uyuyamıyorum uyanık birileri varsa anlayan bilen yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• IMG_4765.webp
    IMG_4765.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4780.webp
    IMG_4780.webp
    16 KB · Görüntüleme: 14
Ben göremedim ama siz görüyorsanız vardır siteye yükleyince kalite düşüyor. Ben de silik çizgiyle öğrendim buraya attığımda çoğu kişi görememişti kan verdim pozitif çıktı. Acile gidip kan da verebilirsiniz sabahı bekleyemiyorsanız. Umarım vardır 🌸

Ben göremedim ama siz görüyorsanız vardır siteye yükleyince kalite düşüyor. Ben de silik çizgiyle öğrendim buraya attığımda çoğu kişi görememişti kan verdim pozitif çıktı. Acile gidip kan da verebilirsiniz sabahı bekleyemiyorsanız. Umarım vardır 🌸
Eşim şuan çalışıyor tek gitmek istemiyorum kan verince bayılırım diye çünkü tansiyonum çok düşük 3 gündür aşırı halsizlik de var üzerimde

Sizin belirtileriniz var mıydı peki benim tansiyonum çok düşük 7 3 falan ayakta zor duruyorum bir de başım çok ağrıyor şüphem var diye ilaç da içemiyorum

Sizin belirtileriniz var mıydı peki benim tansiyonum çok düşük 7 3 falan ayakta zor duruyorum bir de başım çok ağrıyor şüphem var diye ilaç da içemiyorum
Benim çok yoğun bir baş dönmem vardı

Tansiyonunuz 7 ye 3 mü normal mi bu durum? Bunun için bile acile gitmelisiniz sanki

Back
X