- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bu da epey koyu çıkmış. Başka marka testle tekrar etme şansınız var mı?5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu
Tam olarak ne zaman ikinci çizgi belirdi bilmiyorum 3-4 dk bekledim çıkmayınca neyse dedim ama içimden atmak gelmemişti unuttum sonra aklıma geldi baktım böyleydi ne zaman çift çizgi oldu bilmiyorum geçersiz mi acaba5 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bu da epey koyu çıkmış. Başka marka testle tekrar etme şansınız var mı?
Geçerli midir 5 dk sonrasında çıktıBariz pozitif. Hayırlı olsun.
Pozitif bu. 10 dk sonra dikkate almayın dedikleri kuruma çizgisi bu kuruma değil bariz hamilelik hayırlı olsun5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu
Teşekkür ederimPozitif bu. 10 dk sonra dikkate almayın dedikleri kuruma çizgisi bu kuruma değil bariz hamilelik hayırlı olsun
O 5 dk dedikleri bazen beyaz kuruma çizgisi çıkar onun için geçerli. Sizinki kıpkırmızı net pozitif kan verin bence.Geçerli midir 5 dk sonrasında çıktı
Maşallah yaaa inşallah hamilesindir5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu
Benim kuruma cizgisi bile boyle cikmiyor, bence sizde gebelik var5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu
Canım 2 saat sonra böyle gri siyah gibi bişey çıkıyor normalde seninki gebelik gibiYarın hemen test vericem sağlık ocagında aynı gün çıkıyor mu kadın doğumdan randevu bulamıyorum çünkü