Kaset test sonucuma bakar mısınız 5 dk sonraki sonuç geçerli midir ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu

Eklentiler

• 451F15AA-55C6-4D43-B5B1-96D1A9FA750C.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 217
5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım bu sefer biraz dursun dedim 2 saat sonra baktım çift çizgi. 5 dk sonrası geçerli oluyor mu
5 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bu da epey koyu çıkmış. Başka marka testle tekrar etme şansınız var mı?

5 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bu da epey koyu çıkmış. Başka marka testle tekrar etme şansınız var mı?
Tam olarak ne zaman ikinci çizgi belirdi bilmiyorum 3-4 dk bekledim çıkmayınca neyse dedim ama içimden atmak gelmemişti unuttum sonra aklıma geldi baktım böyleydi ne zaman çift çizgi oldu bilmiyorum geçersiz mi acaba

Pozitif bu. 10 dk sonra dikkate almayın dedikleri kuruma çizgisi bu kuruma değil bariz hamilelik hayırlı olsun

Yarın hemen test vericem sağlık ocagında aynı gün çıkıyor mu kadın doğumdan randevu bulamıyorum çünkü
Canım 2 saat sonra böyle gri siyah gibi bişey çıkıyor normalde seninki gebelik gibi hayırlı olsun şimdiden. Ben özelde vermiştim kan testi 1.5 saate çıktı sonucum. Sağlık ocağında da verilebiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…