Kaset test Sonucuma bakar mısınız 5 dk sonrasında çıkan sonuç geçerli midir ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
Test 5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım 2 saat sonra baktım çift çizgiydi kahverengi lekelenmem kasık agrılarım da var 5 dk sonrasındaki sonuç geçerli midir
98411FBC-EE6C-4E1A-BEAE-2FFD1BB8A620.webp

Test 5 dk içinde tek çizgiydi atmamıştım 2 saat sonra baktım çift çizgiydi kahverengi lekelenmem kasık agrılarım da var 5 dk sonrasındaki sonuç geçerli midir Eki Görüntüle 3118654
Bence geçerlidir çünkü çok belirgin. Silik olsa kuruma çizgisi falan diyeceğim ama bu çok net. Çok heyecanlandım sizin adınıza 🥰

O zaman tamamdır🤩 lekelenme de var şuan kasık agrısı da. Heyecan ve gerginlik var bende de 🙈🥶
Sana kendi yaşadığımı anlatayım hem kafan dağılsın yarını zor edersin şimdi 🤣 Adetim 3 gün gecikmişti ama ben hamile değilim diyordum nedense çünkü hamile olduğumda hissedeceğimi düşünmüştüm hep. Öyle olmuyormuş 🤣Testi aldım. Akşama kadar yapamadım çantamda gezdirdim. Gün içinde bi lekelenmem oldu adetim başladı sandım. Boşuna test aldım diye düşündüm. Eve gelince yine de denemek için testi yapıp bi kenara bıraktım duşa falan girdim. Senin gibi baya zaman geçti. Testte ikinciyi görmeyeceğime de eminim. Sonra rastgele gözümün ucuyla bir baktım ikinciyi gördüm. Heyecandan kafayı yedim tabi 🤣 Testi çok geç yaptığım İçin eczaneye gidip ikinci bir test de alamadım. Çizgi 5 dkda mı oldu hemen mi çıktı bilemiyorum çünkü. Senin gibi içim içimi yedi. Yerimde duramadım sabaha kadar 🤣 Sabah hemen hastaneye gidip kan verdim ve çok güzeldi sonucu gördüğüm an 🙏🏻💕 Sen de yarın çok mutlu olacaksın inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin 🥰

Sana kendi yaşadığımı anlatayım hem kafan dağılsın yarını zor edersin şimdi 🤣 Adetim 3 gün gecikmişti ama ben hamile değilim diyordum nedense çünkü hamile olduğumda hissedeceğimi düşünmüştüm hep. Öyle olmuyormuş 🤣Testi aldım. Akşama kadar yapamadım çantamda gezdirdim. Gün içinde bi lekelenmem oldu adetim başladı sandım. Boşuna test aldım diye düşündüm. Eve gelince yine de denemek için testi yapıp bi kenara bıraktım duşa falan girdim. Senin gibi baya zaman geçti. Testte ikinciyi görmeyeceğime de eminim. Sonra rastgele gözümün ucuyla bir baktım ikinciyi gördüm. Heyecandan kafayı yedim tabi 🤣 Testi çok geç yaptığım İçin eczaneye gidip ikinci bir test de alamadım. Çizgi 5 dkda mı oldu hemen mi çıktı bilemiyorum çünkü. Senin gibi içim içimi yedi. Yerimde duramadım sabaha kadar 🤣 Sabah hemen hastaneye gidip kan verdim ve çok güzeldi sonucu gördüğüm an 🙏🏻💕 Sen de yarın çok mutlu olacaksın inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin 🥰
Ben de hamileyim gibi hissediyorum korkuyorum biraz açıkçası hazır değilim gibi sanki

Merhabalar, adetime 5 gün var. Sanki silik çizgi gördüm. Sizce?

Eklentiler

• CAC21671-C2A3-4D69-A273-2730F28B0CB8.webp
    CAC21671-C2A3-4D69-A273-2730F28B0CB8.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X