Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmadım geçiyor erken gebelik testi aldım hep ama gün geciktiği için kaset test alsam çıkar mı yanılma payları ne bilmiyorum. Kaç gün gecikmede kaset test yapılır?
Kan testi veremem yoğunum biraz . Yarın kaset test alıp sabah yapayım olmazsam o haldeErken gebelik testlerine göre daha etkili. En erken regli gününde öneriliyor. Şuan yapsanız çıkar. Kesin sonuç için kan verebilirsiniz önce kanda belli oluyor
Kaset test yapmak için ne kadar süre gecikme olması lazım henüz 1 gün geciktiErken gebelik testlerine göre daha etkili. En erken regli gününde öneriliyor. Şuan yapsanız çıkar. Kesin sonuç için kan verebilirsiniz önce kanda belli oluyor
Kaset test yapmak için ne kadar süre gecikme olması lazım henüz 1 gün gecikti
Yarın alıp deneyeceğim sabah ilk idrarla .marka öneririz var mı acaba çünkü daha öncesinde şüphe duyduğum zaman erken gebelik testi alıyordumRegli gününde bile yapsanız(geç döllenme değilse) çıkar. İlk idrarla daha net belli olur
Yarın alıp deneyeceğim sabah ilk idrarla .marka öneririz var mı acaba çünkü daha öncesinde şüphe duyduğum zaman erken gebelik testi alıyordum
AnladımAçıkçası çok düşünmeden eczacının verdiği certain markasını yapmıştım
Eczane de strip test var mıdır o daha kolay yapımıRegli gününde bile yapsanız(geç döllenme değilse) çıkar. İlk idrarla daha net belli olur
Regli gününde bile yapsanız(geç döllenme değilse) çıkar. İlk idrarla daha net belli olur
NegatifErken gebelik testlerine göre daha etkili. En erken regli gününde öneriliyor. Şuan yapsanız çıkar. Kesin sonuç için kan verebilirsiniz önce kanda belli oluyor
Negatif
Gecikmeye devam ederse bir kaç gün SONRA yine yapcamBaya net negatif çıkmış ancak gecikmeniz devam ederse kan verin. Hayırlısı olsun inşallah