Kaset test

Daha önce ilişki oldu mu peki
Tek ilişki o zaman mıydı

Ya sanırım bende böyle olurum hoşuma gidiyor benim de
Evi doldurdum pozitif testlerle artık o kadar komik duruma geldim ki arkadaşlarım dalga geçiyor bi testte bize yap eşimizi sevgilimizi kandıralım diye

Daha önce ilişki oldu mu peki
Tek ilişki o zaman mıydı
Daha öncesinde de oldu ama yumurtlama dönemimin bir kısmı kanamalı geçtiği için panik oldum ve o süreyi pek değerlendirmedim.Doktora gidince yumurtlama dönemindesiniz kanamalı geçebilir değerlendirin deyince kanamanın azaldığı zamanı değerlendirdik.

Anladım. Yani telefondaki takvimi dikkate almayın o bir iki gün ileri geri kayabilir çünkü sizin girdiğiniz tarihlerin ortalamasını verir ama bilemez içimizi. İnşaAllah gönlünüzce olsun Beklenen regl gününde test yapın derim

Çok teşekkür ederim ,haklısınız pek uyumlu olmuyor .Benim tek şansım yumurtlama dönemini kanamalı geçirmekmiş sanırım.Bu yüzden yumurtlama dönemim ne zaman anlayabiliyorum.Bakalım sonuç ne olacak ,merakla bekliyorum

Sonuç cıktımı

Ee demedim mi ben sana hayırlı olsun Allah kucağınıza da almağı nasip etsin
Amiiiiin.Allahım isteyen herkese en kısa zamanda ,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin için

Amiiiiin.Allahım isteyen herkese en kısa zamanda ,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin için
Çok sevındım adına umarım güzel ılerler gebelıgın

Reglime 4 gün kaldı tahmini olarak kaset test alsam cikarmi erken gebelik testimi almaliyim

Reglime 4 gün kaldı tahmini olarak kaset test alsam cikarmi erken gebelik testimi almaliyim
Benim kaset testlerde daha net çıktı 3 gün kala.Ama predictor marka erken gebelik testini herkes çok övüyor .Belirtiniz varsa isterseniz onu deneyin.

Kızlar merhaba bugün sabah bir daha kan verdim(36 saat sonra)Beta 105,7 çıktı.Artış normal di mi bildiğim kadarıyla 2 katına çıkması yeterli .Doğru mu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…