Amin inşallahAy kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evi doldurdum pozitif testlerle artık o kadar komik duruma geldim ki arkadaşlarım dalga geçiyor bi testte bize yap eşimizi sevgilimizi kandıralım diyeBence kendinizi çok baskılanmayın.yapmamam gerek diye düşündükçe psikolojik olarak daha çok yapmak istiyor insan
Daha önce ilişki oldu mu pekiProgramdan takip ediyorum.orta hamile kalma şansı olan dönemde ilişki yaşadık.yumurtlama döneminden bir gün sonra görünüyordu programa göre.ilişkiden 5 gün sonra da hafif pembe bi kanamam olmuştu.kanda kesin çıkar mı ,biraz daha beklesem mi ?
Evi doldurdum pozitif testlerle artık o kadar komik duruma geldim ki arkadaşlarım dalga geçiyor bi testte bize yap eşimizi sevgilimizi kandıralım diye
Daha öncesinde de oldu ama yumurtlama dönemimin bir kısmı kanamalı geçtiği için panik oldum ve o süreyi pek değerlendirmedim.Doktora gidince yumurtlama dönemindesiniz kanamalı geçebilir değerlendirin deyince kanamanın azaldığı zamanı değerlendirdik.Daha önce ilişki oldu mu peki
Tek ilişki o zaman mıydı
Anladım. Yani telefondaki takvimi dikkate almayın o bir iki gün ileri geri kayabilir çünkü sizin girdiğiniz tarihlerin ortalamasını verir ama bilemez içimizi. İnşaAllah gönlünüzce olsunDaha öncesinde de oldu ama yumurtlama dönemimin bir kısmı kanamalı geçtiği için panik oldum ve o süreyi pek değerlendirmedim.Doktora gidince yumurtlama dönemindesiniz kanamalı geçebilir değerlendirin deyince kanamanın azaldığı zamanı değerlendirdik.
Çok teşekkür ederim ,haklısınız pek uyumlu olmuyor .Benim tek şansım yumurtlama dönemini kanamalı geçirmekmiş sanırım.Bu yüzden yumurtlama dönemim ne zaman anlayabiliyorum.Bakalım sonuç ne olacak ,merakla bekliyorumAnladım. Yani telefondaki takvimi dikkate almayın o bir iki gün ileri geri kayabilir çünkü sizin girdiğiniz tarihlerin ortalamasını verir ama bilemez içimizi. İnşaAllah gönlünüzce olsunBeklenen regl gününde test yapın derim
Sonuç cıktımıÇok teşekkür ederim ,haklısınız pek uyumlu olmuyor .Benim tek şansım yumurtlama dönemini kanamalı geçirmekmiş sanırım.Bu yüzden yumurtlama dönemim ne zaman anlayabiliyorum.Bakalım sonuç ne olacak ,merakla bekliyorum
Ay dayanamadım özel hastanede verdim.39,68 le 3 haftalık hamile görünüyorumSonuç cıktımı
Ee demedim mi ben sana hayırlı olsun Allah kucağınıza da almağı nasip etsinAy dayanamadım özel hastanede verdim.39,68 le 3 haftalık hamile görünüyorum
Amiiiiin.Allahım isteyen herkese en kısa zamanda ,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin içinEe demedim mi ben sana hayırlı olsun Allah kucağınıza da almağı nasip etsin
Amiiiiin.Allahım isteyen herkese en kısa zamanda ,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin için
Çok sevındım adına umarım güzel ılerler gebelıgınAmiiiiin.Allahım isteyen herkese en kısa zamanda ,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin için
Çok teşekkür ederim.İnşallah senden de en kısa zamanda ,sağlıkla alırız bu haberiÇok sevındım adına umarım güzel ılerler gebelıgın
Allah razı olsun canım duan yeter umarım bende görürüm bu yıl tek dileğimÇok teşekkür ederim.İnşallah senden de en kısa zamanda ,sağlıkla alırız bu haberi
Allah razı olsun canım duan yeter umarım bende görürüm bu yıl tek dileğim
Benim kaset testlerde daha net çıktı 3 gün kala.Ama predictor marka erken gebelik testini herkes çok övüyor .Belirtiniz varsa isterseniz onu deneyin.Reglime 4 gün kaldı tahmini olarak kaset test alsam cikarmi erken gebelik testimi almaliyim
Allah razı olsun Buda son olur insallah bende siz gıbı o gunlerı görürümHep duamdasın ,hep
Test yaptınız mı merak ettimReglime 4 gün kaldı tahmini olarak kaset test alsam cikarmi erken gebelik testimi almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?