Canım sanırım hamilesin . Umutlandirmak.istemem ama ben de adetime varken test yapmıştım geçmemişti henüz ve böyle silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimiKızlar selam. Adetime 3 gün var az önce test yaptım sanırım negatif bir de siz bakar mısınız? Sağ kasığımda batma var bacağıma vuracak kadar ve adet olacağım zaman hep göğüslerim acırdı bu ay hiç acımadı. Bu ay poliversin kullandım bunun etkisi olabilir mi?
Valla bende göremedim eşimde varikosel var belkide her ay yorulduğum için 1 senedir uğraşıyoruz. Teşekkür ederim cevabınız içinCanım sanırım hamilesin . Umutlandirmak.istemem ama ben de adetime varken test yapmıştım geçmemişti henüz ve böyle silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi
Sanırım bende..Üzgünüm ama ben çizgi göremedim
İsaretledigim yere bakınSanırım bende..
Valla bende göremedim eşimde varikosel var belkide her ay yorulduğum için 1 senedir uğraşıyoruz. Teşekkür ederim cevabınız için
Ama 2.çizginin çıkması gereken yer diğer tarafta
Keşke olsa ama dediğim gibi 2.çizginin olması gereken yer diğer taraf olmuyor muAdetiniz geçince tekrarlayın bence. İşaretlediginiz yerde çizgi var gibi ama yine de tekrarlamakta fayda var.
Bilmiyorum ki testin üstünü çıkarıp bakmadım hiç öyleKeşke olsa ama dediğim gibi 2.çizginin olması gereken yer diğer taraf olmuyor mu
Ona dikkat etmedim canım ben. Umutlandırdıysam üzgünüm . Ama orda niye çizgi çıkar ki onu da anlamadimKeşke olsa ama dediğim gibi 2.çizginin olması gereken yer diğer taraf olmuyor mu
Evet haklısın en sağlıklısı o gibiBilmiyorum ki testin üstünü çıkarıp bakmadım hiç öyleadetiniz gecikince yine deneyin bence. Zaten en sağlıklısı o. En sağlam belirti de o.
Onu bende anlamadım ama umarım vardırOna dikkat etmedim canım ben. Umutlandırdıysam üzgünüm . Ama orda niye çizgi çıkar ki onu da anlamadim
Testin düz halinin fotoğrafı var mı?Kızlar selam. Adetime 3 gün var az önce test yaptım sanırım negatif bir de siz bakar mısınız? Sağ kasığımda batma var bacağıma vuracak kadar ve adet olacağım zaman hep göğüslerim acırdı bu ay hiç acımadı. Bu ay poliversin kullandım bunun etkisi olabilir mi?
Maalesef onu çekmedimTestin düz halinin fotoğrafı var mı?
merhaba poliversinin faydasını gördünüz mü acaba?Canım sanırım hamilesin . Umutlandirmak.istemem ama ben de adetime varken test yapmıştım geçmemişti henüz ve böyle silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi
merhaba poliversinin faydasını gördünüz mü acaba?Kızlar selam. Adetime 3 gün var az önce test yaptım sanırım negatif bir de siz bakar mısınız? Sağ kasığımda batma var bacağıma vuracak kadar ve adet olacağım zaman hep göğüslerim acırdı bu ay hiç acımadı. Bu ay poliversin kullandım bunun etkisi olabilir mi?
Siz gördünüzmu?merhaba poliversinin faydasını gördünüz mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?