• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testi

Aa canım tesadüfen gördüm bende konu açmıştım kuruma mı pozitif mi diye kaset testi anlayamamıştım damlattım dediğin gibi silik çizgi kaldı pozitif mi demek yani
Yani bence kuruma hemen olmaz baya zaman geçmesi lazım 10 dakikadan sonraki süreçte kuruma çıkar diye biliyorum ben. Ama benim yaptığım testte 5 .6 dakka sonra çizgi oldu hafiften sonuçta kaset test doğruyu göstermesi gerek bana göre. Erken gebelik testleri yalan sonuç verebilir ama kasette çıkarsa hamile olabilirsin diyordu arkadaşım Allah'tan hayırlısı gönülden hepimiz istiyoruz bekliyoruz

Yani bence kuruma hemen olmaz baya zaman geçmesi lazım 10 dakikadan sonraki süreçte kuruma çıkar diye biliyorum ben. Ama benim yaptığım testte 5 .6 dakka sonra çizgi oldu hafiften sonuçta kaset test doğruyu göstermesi gerek bana göre. Erken gebelik testleri yalan sonuç verebilir ama kasette çıkarsa hamile olabilirsin diyordu arkadaşım Allah'tan hayırlısı gönülden hepimiz istiyoruz bekliyoruz
Evet silik te olsa vardı benimkinde kuruyunca daha çok pembeleşti

Kuruma çizgisi suda gitmiyor çok denedim

Yani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz miYani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz mi
Kuruma çizgisi 5 6 dakika içinde olacağını sanmıyorum ki. Başka test denemedim oncomed diye bir kaset test ile yapmıştım bu sabah nasipse tekrar yapacağım test

Ben şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diye
Yani ilk 5 dk da kuruma çizgisi çok zor çıkması bence. Belki yalancı pozitif göstermiş olabilir testin markası da önemli. Adetten 14 gün sonra yumurtlama olur dememiştim aslında :) her kadının yumurtlama günü farklı. Benim geçen döngünün 27.sinde oldu yumurtlama yani çok geç. Ovü testi kullanıyormuşsunuz zaten gün gün takip edin pik günü gördükten sonra genel olarak Pikten 13-14 gün sonra erken gebelik testlerinde silik de olsa çıkıyor. Onu söylemek istemiştim. Bir de dediğim gibi güvenilir erken gebelik testiyle yaparsanız kafanız karışmaz. Awox çok öneriliyor bu site de onu deneyebilirsiniz mesela. Bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı

Eklentiler

• IMG_2989.webp
    IMG_2989.webp
    249,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2992.webp
    IMG_2992.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_2996.webp
    IMG_2996.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 13
Back
X