• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testime bakar mısınız

irmxxzzn

Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar döngümün 44 günündeyim zaten reglim geç oluyor 34 39 arası değişiyor gece dayanamadım kaset test yaptım 1 dk içinde silik pembe çizgi çıktı miratech ismi testin 4 saat sonra aynı testten bidaha yaptım bu sefer çıkmadı

Eklentiler

• IMG_3906.webp
    IMG_3906.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_3901.webp
    IMG_3901.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 168
Çizgi var evet. 44 günlük bir döngüde daha koyu olmalıydı sanki. Sabah ilk idrarla denediniz mi ?

K
Çizgi var evet. 44 günlük bir döngüde daha koyu olmalıydı sanki. Sabah ilk idrarla denediniz mi ?
canım kan verdim sağlık ocağına bugün gece 4 de yaptım direk böyle çıktı sabah kan vermeden önce 7 de bidaha yaptım aynı marka çıkmadı 2

Fotoğraf da net değil normalde pembe çizgi 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ondan da gözle zorla görülen bir çizgi vardı

Fotoğraf da net değil normalde pembe çizgi 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ondan da gözle zorla görülen bir çizgi vardı
Sıvı alımını fazla kaçırmış olabilir misiniz? Gerçi kan testi vermişsiniz herşey onda belli olur artık. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲

Kızlar benimde bugün 5 gün bitecek olmadım. 2 3 gün önce kasık batmalarım bitti. Hafif baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum hafif ara da geliyor gidiyor. Gecikmenin 2.günü akşam test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olabilir mi ondan mı çıkmadı testte

K

canım kan verdim sağlık ocağına bugün gece 4 de yaptım direk böyle çıktı sabah kan vermeden önce 7 de bidaha yaptım aynı marka çıkmadı 2
Merhaba hangi gün çatladınız acaba, lh testi yaptınız mı?
Birde kan testiniz çıktı mı?

Kan negatif çıktı malesef ama hal regl olmadım
Daha önce de başıma böyle bir olay geldi testlerim silik çıkıyordu kan veriyordum negatif 1 hafta sonra kan da pozitif oldu ama kimyasal oldu bu da öyle olucak gibi geliyor

Kızlar döngümün 44 günündeyim zaten reglim geç oluyor 34 39 arası değişiyor gece dayanamadım kaset test yaptım 1 dk içinde silik pembe çizgi çıktı miratech ismi testin 4 saat sonra aynı testten bidaha yaptım bu sefer çıkmadı
Kızlar benimde bugün 5 gün bitecek olmadım. 2 3 gün önce kasık batmalarım bitti. Hafif baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum hafif ara da geliyor gidiyor. Gecikmenin 2.günü akşam test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olabilir mi ondan mı çıkmadı testte
Olabilir tatlım son iki gün daha bekle veya kan testi yaptır bakalım

Back
X