Kaset testime bakarmisiniz

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
İlk defa yaptım ilk idrar adete 3 gün var bisey goruyomusunuz acaba

Eklentiler

• 20231009_183324.webp
    20231009_183324.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 117
Var gibi ama çok fazla idrar damlatmışsınız, bu da testi bozuyor. Bence tekrarlayın testi, 3 damladan fazla damlatmayın

İlk defa yaptım ilk idrar adete 3 gün var bisey goruyomusunuz acaba
İdrar çok gelmiş. Emin misiniz 4-5 damla yazdığına. Genelde 3 ya da 4 damla yazar. 4-5 damla yazdığını gördüğümü hiç hatırlayamadım. Idrar dağıldığı için bu testi yorumlamak doğru olmaz. Testin üstünde yazan kadar damla damlatıp, ilk 5 veya kaç dk diyorsa o zaman çekip atarsanız tekrar bakalım, isterseniz.

Normalde fazlalık idrar kasetin içindeki emici küçük pedler ile çekiliyor. Ama çok fazla geldiği için kasetin penceresine kadar akmış ve emilememiş.

İdrar çok gelmiş. Emin misiniz 4-5 damla yazdığına. Genelde 3 ya da 4 damla yazar. 4-5 damla yazdığını gördüğümü hiç hatırlayamadım. Idrar dağıldığı için bu testi yorumlamak doğru olmaz. Testin üstünde yazan kadar damla damlatıp, ilk 5 veya kaç dk diyorsa o zaman çekip atarsanız tekrar bakalım, isterseniz.
Eminim çok dikkatli okudum

İkinci cizgi silik gözükuyo evet fazla idrar damlatmissiniz sanirim ama olmasa ne kadar fazla damlatilirsa damlatilsin cikmiyo o cizgi hayirlisi yine de tekrarlayin testinizi Rabbim gonlunuze gore versin

Back
X