• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testler kafa karıştırdı hamile miyim

saniyebbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kaset testlerde yaptıktan hemen sonra çıkmasa da hafif kuruyunca bu çizgi çıkıyor erken gebelik testlerinde ilk üç dakika içinde çıktı adetim bir gün gecikti kaset testlerin ikisi artimed biri fleely erken gebelik testi de predictor sizce hamile miyim test versem betam kaç çıkar

Eklentiler

• IMG_3502.webp
    IMG_3502.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 121
Kaset testlerde yaptıktan hemen sonra çıkmasa da hafif kuruyunca bu çizgi çıkıyor erken gebelik testlerinde ilk üç dakika içinde çıktı adetim bir gün gecikti kaset testlerin ikisi artimed biri fleely erken gebelik testi de predictor sizce hamile miyim test versem betam kaç çıkar
Hamilesiniz daha çok yeni o yüzden silik predictor güvenilir bir test hayırlı olsun inşaşlah sağlıkla ilerler🌸

Hamilesin canım bi kaç gün geçince daha da koyulaşacak.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🤲🏼

Başka yorum yapabilecek var mı acaba

IMG_20251229_193036.webp
benimkine bakar mısınız 3 gün gecikmem var sabah ilk idrrala testi yaptım ilkin böyle değildi sonra boya akmaya başladı bozuk mu sizce test

Yani canım çift çizgi pozitif demek hepsi de aynı şekil hadi hayırlısı gidip kan testi ver 5 tane daha yapma🤣

Yani canım çift çizgi pozitif demek hepsi de aynı şekil hadi hayırlısı gidip kan testi ver 5 tane daha yapma🤣
Eki Görüntüle 3690615 benimkine bakar mısınız 3 gün gecikmem var sabah ilk idrrala testi yaptım ilkin böyle değildi sonra boya akmaya başladı bozuk mu sizce teste

Yani canım çift çizgi pozitif demek hepsi de aynı şekil hadi hayırlısı gidip kan testi ver 5

Kanın yükselişini takip etmek daha stresli bir süreç diye elimde fazla test vardı hergün bir tane yaparak takip etmek istedim ama markalarından dolayı emin olamadığım için sordum

Önceden kayıp yaşadım kanın yükselişini görmek takip etmek daha stresli diye

Kanın yükselişini takip etmek daha stresli bir süreç diye elimde fazla test vardı hergün bir tane yaparak takip etmek istedim ama markalarından dolayı emin olamadığım için sordum
kan testı verin sonucu öğrenip 2 Gunde bir kandan devam edersiniz doktoruda bilgilendirin ona göre ilaç yazıyorlar düşüğü önlemek için

Back
X