• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerim sizce ne diyor ?

muallime55ss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Günaydın canım kadınlar🎀
1 Aralık’ta adet gördüm .
15 Aralık’ta sizin yardımınızla yine size sormuştum pik gördüm.
13-14-15-16-17 değerlendirdik.
Bugün ayın 26’sı . 29’unda ya da 30’unda regl görmem lazım ama ben bir yaramazlık yapıp erken test yaptım ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden tecrübelerinize sunuyorum size güveniyorum🎀🌸
çubuk test innovita
Kaset test laboquick
Erken gebelik testi laboquick

Erken gebelik hariç diğer ikisinde ikinci çizgiyi rahat gözlemleyebildim🙃 Erken gebelik testinde ışığa karşı zar zor bakınca gözlemleniyor belki siz görememişte olabilirsiniz teşekkürler

Eklentiler

• IMG_8108.webp
    IMG_8108.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8112.webp
    IMG_8112.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8111.webp
    IMG_8111.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın canım kadınlar🎀
1 Aralık’ta adet gördüm .
15 Aralık’ta sizin yardımınızla yine size sormuştum pik gördüm.
13-14-15-16-17 değerlendirdik.
Bugün ayın 26’sı . 29’unda ya da 30’unda regl görmem lazım ama ben bir yaramazlık yapıp erken test yaptım ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden tecrübelerinize sunuyorum size güveniyorum🎀🌸
çubuk test innovita
Kaset test laboquick
Erken gebelik testi laboquick

Erken gebelik hariç diğer ikisinde ikinci çizgiyi rahat gözlemleyebildim🙃 Erken gebelik testinde ışığa karşı zar zor bakınca gözlemleniyor belki siz görememişte olabilirsiniz teşekkürler
Fotoğrafların çözünürlülğüğü düşmüş kaset hiç belli olmuyor tüh ya

Bence hepsinde hemen çıktıysa kuruma değilse, var yaaa🥰

Hayırlı olsun canım belirtilerin var mıydı
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸Şöyle ki her şey regl belirtileri gibi hiç farkı yoktu ama beni acaba diye düşündüren kasıktaki karıncalanma, bir şey yürüyormuş hissi oldu 😂 chatgbtye sorduğumda gram umut verici konuşmadı.
Gemini’ye sorduğumda erken gebelikte yerleşirken sinir uçlarına baskı olur karıncalanır dedi. Dedim sen ne güzel konuşuyon öyle hemen 3 test patlattım hepsi silik 😂
Pazartesi randevum var kan vereceğim

Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸Şöyle ki her şey regl belirtileri gibi hiç farkı yoktu ama beni acaba diye düşündüren kasıktaki karıncalanma, bir şey yürüyormuş hissi oldu 😂 chatgbtye sorduğumda gram umut verici konuşmadı.
Gemini’ye sorduğumda erken gebelikte yerleşirken sinir uçlarına baskı olur karıncalanır dedi. Dedim sen ne güzel konuşuyon öyle hemen 3 test patlattım hepsi silik 😂
Pazartesi randevum var kan vereceğim
Ayy ne güzel dpo kaçtasın? Bugün benim dpo5ti ama bir belirtim yok ya ama sen de ekstra öyle fazla bir belirti yaşamamışsın aslında olabiliyor demek ki 🌸
Chat öyle valla ya ben de soruyorum hep progesteron artışına bağlıyo deli ediyo 😂

Ayy ne güzel dpo kaçtasın? Bugün benim dpo5ti ama bir belirtim yok ya ama sen de ekstra öyle fazla bir belirti yaşamamışsın aslında olabiliyor demek ki 🌸
Chat öyle valla ya ben de soruyorum hep progesteron artışına bağlıyo deli ediyo 😂
12.günümdeyim. Hiçbir fark yok gerçekten dedikleri gibiymiş 😂

Back
X