kaset testler silik cıktıgında beta degerınız kaçtı??

cerenssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
41
13
3
35
kızlar selam,
adetıme 1 gun var
hem kaset hem erken gebelık testı yapıyorum hergun, pozitif cıkıyor testler fakat erken gebelık testlerı kopkoyu cıkıyor kaset testler hala silik,
kaset testler sılıkken beta degerınız kactı ve adet gununuze kac gun kalmıstı,

kızlarrrrr kimse yokmuuuu

kızlar selam,
adetıme 1 gun var
hem kaset hem erken gebelık testı yapıyorum hergun, pozitif cıkıyor testler fakat erken gebelık testlerı kopkoyu cıkıyor kaset testler hala silik,
Erken test böyleydi 624 ile öğrendim

Eklentiler

• IMG-20221004-WA0003.webp
    IMG-20221004-WA0003.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 561
Allah hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı ise olsun, ben kandil günü çok ağladım çok dua ettim pozitif çıksın diye çıktı ama hemen düşük yaptım, sen benim gibi yapma Allah hayırlısını versin de
kuzum Allah sağlıkla versin benımde 2 tane kimyasalım var cok tedirginim o yuzden,
Rabbim biliyo nezaman vericeğini, en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize sağlıkla

kızlar selam,
adetıme 1 gun var
ilk hamileliğimde erken gebelik testi daycomfrt mu neydi markası yanı c ile t eşit değil pembeydı dıyım silik olmasa da 700lu bi degerdi:)

Adetten beş gün önce çok çok silik bir çizgiyle değer 30du.
Adetten üç gün önce silik bir çizgiyle değer 98di.
İki gebeligimde bu şekilde öğrendim. Devam etmedi. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

Back
X