Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr kimse yokmuuuu
Erken test böyleydi 624 ile öğrendimkızlar selam,
adetıme 1 gun var
hem kaset hem erken gebelık testı yapıyorum hergun, pozitif cıkıyor testler fakat erken gebelık testlerı kopkoyu cıkıyor kaset testler hala silik,
kaset testler sılıkken beta degerınız kactı ve adet gununuze kac gun kalmıstı,
adetın gecmısmıydı kuzum yaptıgındaErken test böyleydi 624 ile öğrendim
adetten oncemıydı kuzumEn sağdaki silik 2.91 en soldaki 157 çıkmıştı
Bende ultrasonda göründüğünde bile kaset test silikti bence ona hiç takılma kan verirsinadetten oncemıydı kuzum
İnşallah yüksektir canımBende ultrasonda göründüğünde bile kaset test silikti bence ona hiç takılma kan verirsin
Allah hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı ise olsun, ben kandil günü çok ağladım çok dua ettim pozitif çıksın diye çıktı ama hemen düşük yaptım, sen benim gibi yapma Allah hayırlısını versin deİnşallah yüksektir canım
kuzum Allah sağlıkla versin benımde 2 tane kimyasalım var cok tedirginim o yuzden,Allah hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı ise olsun, ben kandil günü çok ağladım çok dua ettim pozitif çıksın diye çıktı ama hemen düşük yaptım, sen benim gibi yapma Allah hayırlısını versin de
ilk hamileliğimde erken gebelik testi daycomfrt mu neydi markası yanı c ile t eşit değil pembeydı dıyım silik olmasa da 700lu bi degerdi:)kızlar selam,
adetıme 1 gun var
hem kaset hem erken gebelık testı yapıyorum hergun, pozitif cıkıyor testler fakat erken gebelık testlerı kopkoyu cıkıyor kaset testler hala silik,
kaset testler sılıkken beta degerınız kactı ve adet gununuze kac gun kalmıstı,
Amin kuzum hepimizeAdetten beş gün önce çok çok silik bir çizgiyle değer 30du.
Adetten üç gün önce silik bir çizgiyle değer 98di.
İki gebeligimde bu şekilde öğrendim. Devam etmedi. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
canım herkeste farklılık gösteriyo anladıgım kadarıylailk hamileliğimde erken gebelik testi daycomfrt mu neydi markası yanı c ile t eşit değil pembeydı dıyım silik olmasa da 700lu bi degerdi:)
Adetten 2 gün önce 2.91 regl olmam gereken günün ertesi günü 157adetten oncemıydı kuzum
geç döllenme sanırım senınkı canımAdetten 2 gün önce 2.91 regl olmam gereken günün ertesi günü 157
Yok hayır aksine tam döllenme zamanımda. Yumurtlamam 20siydi testim 14 gün sonra pozitif verdigeç döllenme sanırım senınkı canım