D dila69 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2025 51 7 1 31 Dün 09:29 Konu Sahibi Konu Sahibi dila69 #1 Hanımlar merhaba dün test yaptım çok silik çıktı bugün sabah tekrar yaptım test yana doğru ince kırmızı bir çizgi oluştu kaset test negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Hanımlar merhaba dün test yaptım çok silik çıktı bugün sabah tekrar yaptım test yana doğru ince kırmızı bir çizgi oluştu kaset test negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Z Zerrin Misli Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 17 5 1 35 Bugün 00:16 Konu Sahibi Konu Sahibi dila69 #2 Testi erken yaptıysanız yanlış sonuç almış olabilirsiniz genelde adet gecikmesinin 2. günü güvenilir kabul edilir ama testinizin markası da ön mli
Testi erken yaptıysanız yanlış sonuç almış olabilirsiniz genelde adet gecikmesinin 2. günü güvenilir kabul edilir ama testinizin markası da ön mli
D dila69 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2025 51 7 1 31 5 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi dila69 #3 Zerrin Misli .!.: Testi erken yaptıysanız yanlış sonuç almış olabilirsiniz genelde adet gecikmesinin 2. günü güvenilir kabul edilir ama testinizin markası da ön mli Genişletmek için tıkla... Artı med test erken gebelik testi yapmadım adet günüm yarın şuan hiç belirtim yok o yüzden bekliyim o halde
Zerrin Misli .!.: Testi erken yaptıysanız yanlış sonuç almış olabilirsiniz genelde adet gecikmesinin 2. günü güvenilir kabul edilir ama testinizin markası da ön mli Genişletmek için tıkla... Artı med test erken gebelik testi yapmadım adet günüm yarın şuan hiç belirtim yok o yüzden bekliyim o halde